Przepis na : kolacja
Zrobione zjedzone, pyszne. Mój syn to jest mój główny tester Ktoś kto lubi inne smaki będzie zadowolony. Polecam. Mięso oczyścić z błonek, pokroić w cienkie słupki. Do woka lub na głęboką patelnię wlać olej i rozgrzać. Na rozgrzany olej wrzucić mięsko i smażyć aż straci kolor surowizny. Dodać posiekaną drobno cebulkę i czosnek. Smażyć, mieszając aż cebulka zmięknie. Doprawić solą. Papryki chili pokroić i wrzucić razem z ziarenkami do mięsa. Wlać wywar wołowy, dodać pastę sezamową tahini, sos sojowy, cukier, so...
Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl