Sezon na cukinię rozpoczęty. Cukinię uwielbiam, bo jest chrupiąca, zielona, przepyszna na surowo. Nie wyobrażam sobie sezonu cukiniowego bez potrawki śródziemnomorskiej. Jest banalnie prosta w wykonaniu
Moja smaczna kuchniaWEGAŃSKI MUS CZEKOLADOWY Z WIŚNIAMI to pyszny, elegancki deser, który... Artykuł WEGAŃSKI MUS CZEKOLADOWY Z WIŚNIAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESkładniki: ciasto: 2 szklanki mleka spożywczego 2% 2 szklanki mąki orkiszowej 1 jajko 1 łyżka cukru szczypta soli 1 łyżka oleju 1/2
Prosto i Smacznie z AnetąWspaniałe bułeczki drożdżowe, na słono, doskonały dodatek do barszczu, wspaniała przekąska, długo zachowują świeżość, ciągle mięciutkie, łatwo i szybko się je przyrządza, zobaczcie sami! Składniki
kgwjanczewoPyszne i puszyste placuszki na zsiadłym mleku bez dodatku proszku czy drożdzy. Do placuszków można dodać dowolne owoce miękkie lub banany czy jabłka. Szybko się je
Monia miesza i gotujeOmlet na bazie mąki kokosowej, z ubitymi białkami, dzięki czemu jest tak puszysty i wilgotny. Taki posiłek idealnie sprawdzi się wtedy, gdy nie mamy czasu na
Chocolate Muffin BlogUpały dają nam się we znaki ,40 stopni rano to nie wróży nic dobrego .Zachęcam do zrobienia szybkiego koktajlu z zielonych owoców i liści szpinaku .Na
Ladylaura.Składniki: 1 banan 1 kiwi garść granoli syrop klonowy jogurt naturalny ryż Przygotowanie: Ugotuj ryż w osolonej wodzie. Banana, kiwi obierz
KukuleczkiKorzystacie z owoców sezonowych? U mnie ostatnio królują maliny i borówki. Postanowiłam wykorzystać je do najprostszego ciasta jogurtowego. Jest pysznie. PRZEPIS CIASTO ✔ 3 białka, 3 żółtka
TetiisheriKocham lato! Urodziłam się w letnim miesiącu, sierpniu i kocham lato całym moim sercem. Na bogactwo letnich owoców czekam cały rok, ale jak wiecie, koktajle miksuję
Moja smaczna kuchnia„Dawno już nie było takiego urodzaju na jagody jak w tym roku, przynajmniej w mojej okolicy. Staram się to maksymalnie wykorzystać by zrobić spore zapasy. Ubiegły
Wiem co jemW niedzielę 9 lipca świętujemy na Targu Śniadaniowym według francuskich... Artykuł 10 LIPCA – ŚWIĘTO FRANCJI 2016 – TARG ŚNIADNIOWY – WARSZAWA pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEKiedyś taką pastę jadłam u Lindy i Szymona. Rewelacja! Robi się błyskawicznie, a poza tym jest bardzo zdrowa (orzechy zawierają kwasy omega 3). Jeśli nie jecie
Qlinarnie i QlinarnieKlasyk z dzieciństwa. Słodki deser składający się z żółtek utartych z cukrem, na gęstą i puszystą masę. Podobny, za to z procentami, przygotowują Włosi. Do masy
Moja smaczna kuchnia