Płatki jaglane z granatem

Płatki jaglane z granatem

Płatki jaglane z granatem

Przepis na : śniadanie

Płatki jaglane z granatem Na 1 porcję: 200 ml mleka kokosowego 1/2 szklanki płatków jaglanych 1 łyżka syropu z agawy 1 owoc granatu Granat obieramy - odcinamy górną część, dzielimy nożem na ćwiartki i wyłuskujemy nasiona. Do małego garnuszka wlewamy wodę, tak aby przykryła dno - zagotowujemy. Wlewamy mleko kokosowe - zagotowujemy. Do gotującego się mleka dosypujemy płatki jaglane i gotujemy mieszając przez około 3 minuty. Dodajemy syrop z agawy - mieszamy. Ugotowane płatki jaglane wykładamy do miseczki, posypujemy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu peggiwkuchni

Warto przeczytać

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.