Pasta szpinakowo-jajeczna

Pasta szpinakowo-jajeczna

Pasta szpinakowo-jajeczna

Przepis na : obiad

Składniki : ok 300 g szpinaku mrożonego rozdrobnionego 1 mała marchewka 3 jajka 3-4 łyżki kukurydzy konserwowej ok 100 g sera wędzonego Rolada ustrzycka lub podobnego pieprz mielony, sól ziołowa, natka pietruszki świeża lub suszona 2 porządne łyżki masła Przygotowanie : Jajka ugotuj na twardo. Ser żółty zetrzyj na tarce, najlepiej z małymi oczkami. Marchewkę obierz, umyj i zetrzyj na tarce z grubymi oczkami. Na patelni rozgrzej masło. Wrzuć szpinak i na malutkim ogniu rozmrażaj go, co jakiś czas mieszając.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Anioszek w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.