Tyle słońca było dzisiaj w całym mieście, że zapomniałam nawet, że to poniedziałek. Jak dobrze, że jest lato, można korzystać do woli ze słońca i robić
Moja smaczna kuchniaSkładniki: 1 średni banan (ok. 120 g bez skórki) 1 opakowanie jogurtu naturalnego (tu: 180 g) 1 duża nektarynka (ok. 110 g bez pestki) 2 łyżki
Vroblewska-fitlifePrzeglądając mój jeden z ulubionych kanałów youtubowych, czyli Paulę , znalazłam Jej przepis na sałatkę. I od tego czasu to ona gości u mnie na stole, szczególnie
Magiczne Życie MartyNajlepszym koktajlem na świecie jest dla mnie koktajl z jeżyn. Pomimo, że do tej pory powstało na blogu ponad 50 przepisów na przeróżne napoje owocowe, ten
Moja smaczna kuchniaPasta z suszonych pomidorów i kaparów Nie raz w życiu bywa tak, że nie tykamy się pewnych produktów spożywczych dla zasady lub jesteśmy uprzedzeni przez nieprzyjemne
BlendmanGuacamole Dla jednych pasta, dla innych sos… Patrząc na pochodzenie słowa guacamole to jednoznacznie należy przyznać rację tym drugim, ponieważ nazwa wywodząca się z języka
BlendmanPasta z bobu z mocną nutą koperkową U mnie w domu nie pamiętam, żeby kiedykolwiek była kultura jedzenia bobu. Gdy oglądałem youtuberów, którzy rzucają się na
BlendmanPasta z suszonych pomidorów i kaparów Nie raz w życiu bywa tak, że nie tykamy się pewnych produktów spożywczych dla zasady lub jesteśmy uprzedzeni przez nieprzyjemne
BlendmanSezon na brzoskwinie rozpoczęty, a owocowa SAŁATKA Z BRZOSKWINIAMI I LAWENDĄ... Artykuł Sałatka z brzoskwiniami i lawendą pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEKocham naleśniki! A te są po prostu mistrzowskie i muszę przyznać, że chyba najlepsze jakie jadłam w życiu - niebo w gębie! <3 Kokosowy szał trwa
Cooking MonsterTakie placuszki mogą zjeść nawet osoby które chcą trochę zgubić kilogramów. Nie trzeba jeść tylko ” trawę” Czasami można pozwolić sobie na małe szaleństwo. Ananasy
Kuchnia PokoleńSezon gruszkowy ciągle trwa, a ja zabrałam się również za suszenie tych owoców, aby cieszyć się ich smakiem przez dłuższy czas. Do suszenia najlepiej wybrać odmianę
Tradycyjna KuchniaSoczysta i aromatyczna przekąska. Cukinia najlepiej smakuje mi w sezonie wakacyjnym. Oto jeden z wielu sposobów na jej podanie. Składniki 1 cukinia 1,5 szkl mleka
Fiołkowa Kuchnia Małgorzatyopakowanie paluszków krabowych ok 100g 5 gałązek selera naciowego 4 łyżki kukurydzy konserwowej koperek 1 łyżka majonezu sól i pieprz Paluszki krabowe kroimy na plastry o
Atlas SmakówWitam Kochani, jak mijają Wam wakacje? Ja mam mnóstwo pracy i nawet nie myślę w tym roku o urlopie. Może jesienią ... :) Ma to swoje plusy
Garniec Magalie