Pamiętam jak parę lat temu mówiłam, że w życiu nie zabiorę się za robienie chleba w domu. W życiu! A jak usłyszałam słowo „zakwas na
KardamonovyPewnie zdajesz sobie sprawę jak ciężko znaleźć w sklepach wędlinę z dobrym składem. Nawet w dobrej masarni niekiedy ciężko o szynkę bez konserwantów, gdyż to właśnie
ProstePesto.plOd jakiegoś czasu porządkuję zamrażalnik. Muszę się pozbyć paru produktów i potraw. Po pierwsze baaardzo powoli szykuję miejsce na świąteczne potrawy, które zrobię wcześniej. Wiecie jak
KardamonovySałatka z komosą ryżową i warzywami. Ta sałatka z kaszą quinoa jest pełna smaku i składników odżywczych. Ów sałatka jest wspaniale kolorowa i będzie gwiazdą każdego
Zdrowy Styl Joanny5/5 - (8 votes) Kubdari, kazachski placek mięsny Kubdari to potrawa pochodząca z rejonu Swanetii w Wysokim Kaukazie. To tradycyjna pyszna potrawa, która z powodzeniem sprawdzi się
Ogrodnik w podróżyBardzo wierzę w leczniczą moc roślin, szczególnie tych zielonolistnych. Dlatego właśnie stałym bywalcem w mojej kuchni jest kolendra, która choć nie jest tak popularna jak natka
Natka PietruszkiPierogi kebabowe to pomysł na smaczne jedzonko imprezowe. Są to pierogi większe od tradycyjnych i zrobione z ciasta drożdżowego. Pierogi kebabowe nadziewamy doprawionymi przyprawą do kebaba
Danka PichciLekko, na bogato i bardzo niebanalnie – takie zestawienie tylko w walentynki *Nie zapomnijcie śledzić mnie na Instagramie i oznaczać zdjęć z moich przepisów #eatmefitme Wykonanie
Eat me! Fit me!smazenia sol do smaku Wykonani Prosty i niezwykle wszechstronny przepis, kt óry można podać jako aperitif , przystawke letniej kolacji z przyjaciółmi, lub wziasc do pracy na drugie sniadanie Cukinie umyć i pokroić ostrym nożem w niezbyt cienkie plastry, lub na mandolinie Cukinię zamoczyc w jajku ubitym ze szczypta soli. Nastepnie obtoczyc w mace i smazyc na oleju
mojej kuchnismazenia sol do smaku Wykonani Prosty i niezwykle wszechstronny przepis, kt óry można podać jako aperitif , przystawke letniej kolacji z przyjaciółmi, lub wziasc do pracy na drugie sniadanie Cukinie umyć i pokroić ostrym nożem w niezbyt cienkie plastry, lub na mandolinie Cukinię zamoczyc w jajku ubitym ze szczypta soli. Nastepnie obtoczyc w mace i smazyc na oleju
w mojej kuchniLubicie bajgle, a kto ich nie lubi? Choć tak lubiane, to jednak dość rzadko wypiekane są w domu. Wielu z Was zadaje pytanie, jak je upiec
SprawdzonaKuchnia.pl