słono-gorzkim zestawieniu, jednak przysięgam, że odpowiednio doprawione smakuje idealnie. Przepis na jedną porcję: Składniki: Garść rukoli 2 łyżki stołowe słonecznika Średnia gruszka Kilka średnio pokrojonych kostek sera feta Przyprawy: 1 łyżka soku z cytryny 3 łyżki oleju Costad'Oro (mieszanka oleju słonecznikowego, ryżowego, winogronowego, z kukurydzy i siemię lnianego) szczypta bazylii szczypta pieprzu Przygotowanie: Słonecznik
Pause Gotowanie!odpuszczam i jem “normalnie”:) podaję z ziołowym grzankami z dodatkiem parmezanu lub maślano-czosnkowymi, pycha! Zawsze znika. Dodatek grillowanych cząstek piersi kurczaka, fajnie ziołowych, soczystych i sera feta to coś co w sałatkach szybkich uwielbiam. Gotową sałatkę można posypać tartym parmezanem, dodać suszone pomidory. Sałatka zyska dodatkowy smak. Dopełnieniem jest sos jogurtowo-czosnkowy, świeżo posiekany koperek
Zasmakuj Kuchniogonek na końcu strąka jest delikatny i smaczny, a po trzecie… czasu szkoda. Składniki 500 g fasolki szparagowej 100 g zielonego groszku (mrożony lub świeży) 100 g sera fety lub sera bałkańskiego z mleka koziego 1 szalotka 1/2 łyżeczki nasion czarnuszki 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka octu jabłkowego 1 łyżka drobno posiekanego koperku sól pieprz Wykonanie
Tajemnice Smakuużywać, jako dodatek do krakersów czy warzyw albo jako pastę do chleba… Można go też doprawić na ostro… Zapraszam na dip paprykowy Dip paprykowy Składniki: 1 ser feta 200g 2-3 papryki (czerwone i/lub pomarańczowe) 1-2 łyżki soku z cytryny około 6 łyżek oliwy mielony pieprz 1. Paprykę opłukać osuszyć i wstawić do piekarnika nagrzanego
UgotujmyTo.plAromatyczne pierogi z suszonymi pomidorami, oliwkami i serem feta. Farsz zamknięty w delikatnym cieście drożdżowym. Polecam np. z sosem koperkowo-czosnkowym na bazie jogurtu. Z podanych poniżej składników powstanie około 4o średniej wielkości pierogów. Ciasto: ok. 0,7 kg mąki pszennej 20 g drożdży pół szklanki mleka 2 łyżeczki cukru 3 łyżeczki soli szklanka letniej wody 2 łyżki oliwy(...)lodówce (wtedy należy przykryć miskę podziurawiona folią do żywności), ale jeśli nie mamy czasu można odstawić ciasto przykryte ścierką w ciepłe miejsce na około godzinę. Farsz: 2 opakowania sera typu feta 1,5 kg ziemniaków 6 dużych oliwek 6 pomidorów suszonych w oliwie 50 g pestek z dyni pieprz do smaku Dodatkowo: 1 jajko do posmarowania Ziemniaki ugotować
BullioAromatyczne pierogi z suszonymi pomidorami, oliwkami i serem feta. Farsz zamknięty w delikatnym cieście drożdżowym. Polecam np. z sosem koperkowo-czosnkowym na bazie jogurtu. Z podanych poniżej składników powstanie około 4o średniej wielkości pierogów. Ciasto: ok. 0,7 kg mąki pszennej 20 g drożdży pół szklanki mleka 2 łyżeczki cukru 3 łyżeczki soli szklanka letniej wody 2 łyżki oliwy(...)lodówce (wtedy należy przykryć miskę podziurawiona folią do żywności), ale jeśli nie mamy czasu można odstawić ciasto przykryte ścierką w ciepłe miejsce na około godzinę. Farsz: 2 opakowania sera typu feta 1,5 kg ziemniaków 6 dużych oliwek 6 pomidorów suszonych w oliwie 50 g pestek z dyni pieprz do smaku Dodatkowo: 1 jajko do posmarowania Ziemniaki ugotować
Bulliosłowa. Myślę, że zaczynacie rozumieć trochę moją radość i moją sałatkę... Składniki: 1 zielona sałata 1 czerwona papryka 1 pomarańczowa papryka 1 ogórek 1 połówka piersi z kurczaka ser feta chilli oregano curry sól pieprz oliwa z oliwek sos: 2 łyżki jogurtu 1 łyżka majonezu 1 łyżeczka oliwy z oliwek curry świeżo zmielony pieprz Sposób wykonania: Warzywa dokładnie myjemy
Kuchnia Pani Wiosnysię tak szybko jak pieczone w tradycyjnej blaszce. Moja dzisiejsza propozycja na przygotowanie mięsa z indyka to rolada faszerowana cukinią, suszonymi pomidorami i serem feta. Mięso w tym wydaniu jest bardzo smaczne, soczyste i delikatne. Taką roladę możemy podać na niedzielny jak i odświętny obiad, polecam z dodatkiem kieliszka
Marta Gotujesól świeżo zmielony czarny pieprz 1-2 łyżki sosu sojowego łyżeczka kurkumy olej Składniki do sosu: opakowanie gęstego greckiego jogurtu listki świeżej mięty 2-3 kiszone ogórki kawałek sera typu feta świeżo zmielony czarny pieprz sporo świeżego koperku ząbek czosnku Warzywa: 3 szt.marchewki 1 szt.pietruszki 1 szt.małej cukinii 1szt.średniej czerwonej papryki parę różyczek kalafiora(...)dania, które podawałam z ryżem idealnie pasuje poniższy jogurtowy sos. Pokroiłam w kostkę kiszone ogórki. Nadmiar soku - odcisnęłam. Dodałam listki wychodowanej własnorecznie mięty. Następnie do miseczki powędrował jogurt i ser feta. Wsypałam koperek i starłam czosnek. Można dodać dla zaostrzenia smaku świeżo zmielony czarny pieprz. Składniki zmiksowałam. Gdy wszystko już bedzie gotowe - ugotujcie ryż i życzę s macznego
potrawyregionalneklopsiki wypchane po brzegi świeżymi ziołami, soczyste pomidorki, chrupiąca zielona papryka o charakterystycznym posmaku, pikantne wiórki cebuli i zwieńczający całość świeży sos tzatziki, który razem z pokruszoną i wyrazistą fetą wznoszą całość na greckie wyżyny. Jesteście gotowi na tę Zorbę, która zaraz rozpocznie się na podniebieniu? :) Wszystko zaczyna się od jednego kroku, jednego kęsa, a potem już tylko płynie się(...)posiekanej natki pietruszki 1 łyżka posiekanego koperku 1 łyżka posiekanych listków mięty 1/4 łyżeczki pieprzu 1 jajko Tzatziki: Kliknij po przepis TUTAJ Do tego: Mieszanka ulubionych sałat 1 kostka sera Feta 1 zielona papryka 2 garści pomidorków koktajlowych 1 mała cebula 3 łyżki oliwy świeży koperek świeża mięta Sposób przyrządzenia: Klopsiki: 1. Posiekaj drobno cebulę i czosnek. 2. Wymieszaj
Kuchnia w Słońcu Skąpananaleśniki . Składniki na ciasto: 1 szklanka mleka 2 szklanki mąki 1 szklanka wody gazowanej 2 łyżki oleju 1 jajko Składniki na farsz: 1 brokuł Cebula Czosnek 25 dkg sera fety Sól, pieprz Olej Sposób przygotowania: Po pierwsze do dużej miski dodajemy mleko, mąkę, wodę gazowaną olej oraz jajko. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą do połączenia się w jednolite ciasto
FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarneświata, na przykład ze słonecznej Grecji, którą Agata odkrywa dla nas na talerzu. Greckie pulpeciki pieczone z sosem jogurtowym Składniki: 500 g mięsa mielonego wieprzowego 115 g pokruszonego sera feta 1/4 szklanki drobno posiekanej natki pietruszki 1/3 szklanki szczypiorku świeża bazylia lub oregano drobno pokrojone (ilość wg uznania) 4 ząbki przeciśniętego przez praskę czosnku 1 cebula 1 bułka + mleko
KulinarneImpresje.pltroszkę przypomina w smaku przepyszne ruskie pierogi. Chaczapuri imeruli Ciasto: 2 szkl. mąki 1/2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki cukru 3/4 szkl. kefiru bądź jogurtu Farsz: 150g ziemniaków 200g sera feta 200g sera mozzarella bądź cheddar Wymieszać mąkę, sól i cukier (można dodać 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia). Dodać kefir i zagnieść miękkie, gładkie ciasto, które nie lepi się
Przepysznik - BLW i nie tylkominut. Brokuł ugotować krótko, żeby zachował swój wyrazisty kolor. Następnie wszystkie składniki wystarczy zblendować. W tej wersji przepisu na pastę z zielonego proszku wykorzystałam ser z niebieską pleśnią. Jednak równie dobrze sprawdzi się ser feta lub ser kozi, w zależności od indywidualnych preferencji smakowych. Również miętę można zamienić na inne zioła – bazylię czy oregano. Pastę można przygotować też
Healthycreations.plbloga sallysbakingaddiction.com Polecamy Wam przepis na chłodnik z truskawek, porzeczek w sosie pomarańczowym Sałatka z truskawek, pieczonego prosciutto, koziego sera i szpinaku Składniki: ½ kg truskawek 2 duże garści szpinaku 5-6 plastrów wędzonego boczku lub prosciutto 50 g sera koziego, fety, sera pleśniowego (według uznania) ½ szklanki nasion dyni Pieprz do smaku Dresing 2 łyżki oliwy 2 łyżki octu balsamicznego
Niedzielny kucharzlekko strawna. Czas przygotowania: 15 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 Składniki: ½ kg truskawek 2 duże garści szpinaku 5-6 plastrów wędzonego boczku lub prosciutto 50 g sera koziego, fety, sera pleśniowego (według uznania) ½ szklanki nasion dyni Pieprz do smaku Dresing 2 łyżki oliwy 2 łyżki octu balsamicznego 1 łyżka miodu 1 łyżka musztardy dijon lub innej Przygotowanie
Niedzielny kucharzbazyliowej Sos: 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego papryka wędzona, ząbek czosnku, oregano, bazylia, sól, pieprz, szczypta cukru 1 łyżka śmietanki 30 % Dodatki: szynka oliwki ogórek kiszony zielony groszek konserwowy ser feta mozzarella ser żółty tarty 1. W garnuszku zagrzewamy wodę wraz z cukrem i rozpuszczamy drożdże - odstawiamy do wyrośnięcia. 2. W misce szykuje mąkę z solą, wlewam wyrośnięty zaczyn
Gotowanie...to proste !wiosennej z sałaty rzymskiej, pomidorów, ogórków, rzodkiewki i cebulki dymki. Do sałatki z pieczonych buraków, do sałatki ziemniaczanej, do grillowanej cukinii i bakłażana. Do sałatek z dodatkiem sera feta lub sera koziego. Jako sos do pizzy (wypróbowaliśmy ;)), do falafeli lub do pieczonych ziemniaków i innych warzyw. Dressing z pomarańczą i octem balsamicznym Składniki: 3 łyżki octu balsamicznego
Chilli Czosnek i Oliwasyta sałatka, która z powodzeniem zastąpi obiad. Polecam! Składniki: 1 brokuł 1 paczka makaronu tortellini z mięsem lub serem - 250 g 1 puszka kukurydzy 1 opakowanie sera sałatkowego typu feta 1 łyżka majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego sól, pieprz 1-2 ząbki czosnku Sposób przygotowania: 1. Makaron ugotować według przepisu przepisu na opakowaniu. 2. Brokuła podzielić na różyczki, ugotować
Kuchnia domowa AniJeśli lubicie zupy (a my bardzo) to mamy dla Was idealną propozycję – zupa krem z dyni . Skorzystajcie z przepisu jeśli jeszcze jest czas i możemy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Składniki: 2 pieczone buraki (przepis znajdziesz tutaj ) 200 g sera typu feta 1/2 cebuli cukrowej 4 jajka 2 garście rukoli 3 łyżki pestek słonecznika Sos: 2 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu greckiego 1 łyżka soku z cytryny 1 ząbek czosnku sól, pieprz ziołowy Sposób wykonania: Jajka gotujemy na twardo. Upieczone buraki, jajka i ser kroimy w średniej
Qchnia po prostułyżek mąki 5 łyżek mleka 1 łyżeczka ulubionych przypraw (u mnie przyprawa do kurczaka) ½ proszku do pieczenia Dowolne dodatki: podsmażony kurczak, boczek lub szynka ser (mozzarella, feta, ser żółty) warzywa (papryka, kukurydza, pieczarki) Przygotowanie: Przygotować ciasto naleśnikowe: zmiksować wszystkie składniki. Do ciasta dodać ulubione (resztki z lodówki) i wymieszać. Takiego grubego naleśnika smażyć
KuchniaWeDwoje.plPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-6 Składniki: mała główka sałaty, 2 nieduże pomidory, 10 zielonych oliwek, 2 ogórki gruntowe, opakowanie sera feta, sos czosnkowy Prymat, 4 łyżeczki majonezu, łyżka wody. Przygotowanie: Przygotowuję sos: mieszam dokładnie majonez z wodą i przyprawą. Sałatę myję i osuszam, rozrywam na kawałki. Pomidora i obrane ogórki kroję
JejKuchniaKalafior gotowany z pomidorami i odrobiną cynamonu. Danie można podawać samodzielnie np. posypane fetą lub może stanowić ciekawy dodatek do obiadu. Cebulę pokroić w drobną kostkę i wrzucić na rozgrzany
Bullioprzekąska/sałatka lub dodatek do mięs - np. z grilla :) Polecam letnią porą! SKŁADNIKI (na 2 porcje - 1 porcja - 215 kcal) 1 cukinia - około 300 g 100 g sera feta dobrej jakości 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka pestek dyni 1 łyżeczka nasion słonecznika zioła prowansalskie, sól morska PRZYGOTOWANIE Cukinię kroimy w grube półplastry i grillujemy na patelni grillowej
Moje Kuchenne Rewelacjebulgur bądź jaglaną. Dodaję do warzyw i gotowe! Danie możesz podać z kawałkiem smażonego kurczaka, ryby, z krewetkami, z jajkiem sadzonym, z plastrami pieczonego boczku, skrzydełkami indyka, z serem feta, z serem mozarella, możliwości tyle ile masz pomysłów. Ja bardzo lubię takie lekkie i szybkie obiady. Polecam Wam przygotować sobie takie zestawy warzyw w torebeczkach foliowych i zamrozić
SMYKWKUCHNIniedroga. Spróbujcie koniecznie Sałatka z kurczakiem z sosem miodowo-musztardowym Składniki: podwójna pierś z kurczaka opakowanie mixu sałat ze szpinakiem puszka kukurydzy ogórek szklarniowy około 200 g sera typu feta pieczywo na grzanki (najlepiej bułki z ziarnami) ząbek czosnku Marynata: 2 łyżki oliwy lub oleju łyżeczka papryki słodkiej łyżeczka papryki ostrej łyżeczka czosnku granulowanego chilli pół łyżeczki curry pieprz sól
PatiGotujeFrittata to świetny pomysł na śniadanie. Przy niewielkim wysiłku uzyskujemy pyszne, sycące i dość efektowne danie. Dzisiaj prezentuję wersję z fetą, suszonymi i świeżymi pomidorami oraz parmezanem. Całość posypana rukolą
Bulliopapryczki chili garść listków bazylii 1/2 łyżeczki suszonego tymianku 1 ząbek czosnku sól i pieprz do smaku 2-3 łyżki oliwy ( użyłam tego w którym leżakuje feta) Dodatkowo: ser feta z zalewy ( może być zwykła feta) oliwki czarne i zielone Sposób przygotowania: Jajka wbić do miseczki, rozmieszać, dodać mleko i przyprawy. Wszystko połączyć w całosć. Kromki bułki
Gosia gotujeJesteśmy przyzwyczajeni do tradycyjnej, polskiej zupy z kiszonych ogórków z... Artykuł Krem ogórkowy z suszonymi pomidorami i fetą pochodzi z serwisu CookMagazine
COOKMAGAZINEmożna dowolnie kombinować z dodatkami :) Ta propozycja przypadnie do gustu miłośnikom śniadań białkowo-tłuszczowych :) SKŁADNIKI (1 porcja - 380 kcal) 2 jajka 30 g kiełbaski chorizo 30 g sera feta 1/2 pomidora 1 łyżka świeżej bazylii 1 łyżeczka masła sól, pieprz PRZYGOTOWANIE Chorizo kroimy w cienkie plasterki i podsmażamy na maśle. Zalewamy rozbełtaną i doprawioną masą jajeczną. Wrzucamy pokrojony
Moje Kuchenne RewelacjeBardzo lubię połączenie sera feta i szpinaku – postanowiłam wykorzystać oba te składniki podczas robienia pierogów. Pierogi mają bardzo lekkie – mają cienkie ciasto, a dzięki temu smak farszu jest doskonale wyczuwalny. Można je jeść i jeść:) Czas wykonania: 45 min Ilość porcji: 3 (21 sztuk) Składniki: Ciasto: 150 g mąki 100 ml wody ½ łyżeczki soli
KuchniaWeDwoje.plSkładniki: 1 wędzona makrela 14 dag sera feta 10 zielonych oliwek (nadziewanych papryką) 1/2 małej czerwonej cebuli 2 łyżki jogurtu greckiego pieprz Sposób wykonania: Mięso makreli oddzielamy od ości. Oliwki kroimy w drobne krążki. Cebulę szatkujemy w małą kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą ugniatając widelcem. Dodajemy pieprz do smaku
Qchnia po prostupokoleń, szacunku do pracy i dbałości o jakość. Jest tam również przepis i pyszne zdjęcie kulinarne. mieszanka sałat Fit & Easy Active pomidor kawałek sera feta lub innego kanapkowego pestki słonecznika 2 łyżki oleju rzepakowego sok z 1/2 cytryny 1 łyżeczka musztardy sól, pieprz Pestki słonecznika podprażyć na suchej patelni.Pomidor i ser w kostkę, dodać sałatę.Olej
Moje domowe kucharzeniefrancuskim i zyskamy wtedy co najmniej 30 min. ;) Czytaj więcej >> 6) IMPREZOWE MUFFINKI WYTRAWNE Muffinki tym razem wytrawne... z pomidorami suszonymi, oliwkami, zieloną pietruszką oraz serem feta. Przekąska idealna na różnego rodzaju imprezy lub dodatek do zup typu krem czy czerwonego barszczu... Czytaj więcej >> 7) ZAPIEKANKA W WERSJI SŁODKO-SŁONEJ Dziś
Kuchnia MagdaLenykonstruktywnym. Przy odrobinie samozaparcia może uda mi się nie mazać, rozmyślając nad tym, co się kończy, co zaczyna i jak… Continue reading Tarta z pomidorami, szpinakiem i fetą
brunetkawkuchniZobacz przepis >>> Szybkie tortille na lunch Czas przygotowania: 10 minut Tortille z serkiem kanapkowym, papryką i szynką. Zobacz przepis >>> Sałatka z brokułem i fetą Czas przygotowania: 20 minut Pyszna sałatka z brokułem i makaronem. Zobacz przepis >>> Post 3 pomysły na szybki lunch pojawił się poraz pierwszy w Kulinarny Blog - wiesz
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!pomysłów na nadzienie. Ja proponuję poniższe: Ciasto: 20 dag mąki 10 dag masła 2-4 łyżki wody szczypta soli Nadzienie: marchewki brokuły kukurydza wędzony boczek jeden pomidor sery feta,mozzarella 3 jajka szklanka śmietany gałka muszkatołowa oregano tymianek 3 ząbki czosnku sól pieprz Z mąki,masła i wody i szczypty soli zagniotłam ciasto, owinęłam je folią(...)lodówki. W tym czasie podgotowałam warzywa i usmażyłam pokrojony drobno wędzony boczek. Obrałam ze skórki i pokroiłam pomidora. W miseczce roztrzepałam jajka, dodałam śmietanę, startą mozzarellę,fetę,(można ser pleśniowy) czosnek i przyprawy. Dno i boki tortownicy posmarowałam masłem, wylepiłam ciastem, ponakłuwałam je i wstawiłam do nagrzanego piekarnika do 200 stopni na 10-15 minut. Następnie
potrawyregionalnemożna serwować z wieloma różnymi dodatkami: z plackami ziemniaczanymi (możesz pokroić placki na paski i ułożyć je na wierzchu zupy - tak, jak ja) z serem feta z serem kozim z mozzarellą lub ze świeżym pieczywem Etap I Ciśnienie: Wysokie Czas Gotowania: 10 min Otwieranie Garnka: Szybkie Etap II Ciśnienie: Wysokie Czas Gotowania
Szybko Szybkowargenialne połączenie. Takie placuszki z cukinią i serem żółtym to szybki i łatwy sposób na śniadanie z cukinią. Podałam je z twarożkiem i pietruszką. Możecie je również podać z serem fetą czy serem pleśniowym, łososiem, jogurtem, śmietaną czy ketchupem, ale to już kwestia smaku. Placki z cukinii i sera żółtego podane z twarożkiem (ser biały ze śmietaną) i natką pietruszki
tost z dżememniej szybciej pracują moje ślinianki! Dla mnie to niebo! Prosta, szybka i taka pyszna! Zróbcie koniecznie! Składniki: 1/2 szklanki razowego kuskus, 1 bakłażan, kilkanaście pomidorków koktajlowych, 1/3 puszki ciecierzycy, feta, czerwona cebula, natka pietruszki, listki mięty, oliwa, cytryna, sól, pieprz, zatar Kuskus wsypać do miski, posolić i zalać 1/2 szklanki wrzątku, przykryć talerzykiem i zostawić na kilka
Plate of Joypapryczki chili garść listków bazylii 1/2 łyżeczki suszonego tymianku 1 ząbek czosnku sól i pieprz do smaku 2-3 łyżki oliwy ( użyłam tego w którym leżakuje feta) Dodatkowo: ser feta z zalewy ( może być zwykła feta) oliwki czarne i zielone Sposób przygotowania: Jajka wbić do miseczki, rozmieszać, dodać mleko i przyprawy. Wszystko połączyć w całosć. Kromki bułki
Gosia gotujeOmelette Du Fromage jak to mawia w kultowej bajce mózgolek Dexter :) Jednakże takiego dania nie ma, poprawna nazwa to Omelette Au Fromage :) Składniki: 4-6 jajek 1/2 kostki sera feta 1 ser camembert 4 paluszki surimi 1 różyczka brokuła 1 cebula 3 ząbki czosnku 4 plasterki boczku Przygotowanie: Możemy wszystkie składniki zabełtać razem z jajkami lub same
ClauditteMissCookingSkładniki: 300g mąki łyżeczka drożdży suszonych szczypta gałki muszkatołowej, soli, pieprzu 100ml mleka ciepłego 1/2 kostki fety żółty ser kilka plasterków wędzonego boczku 1 cebula kilka plasterków szynki kilka suszonych pomidorków Sos: gęsty jogurt naturalny ( fajny jest grecki ) mały ząbek czosnku koperek, natka pietruszki, szczypiorek ( opcjonalnie ) kilka kropel cytryny pół łyżeczki cukru sól, pieprz do smaku Przygotowanie(...)wodą i przykryć ściereczką ( ciepła kąpiel ułatwi nam rozwałkowanie ciasta i ładnie nam wyrośnie ) Po 10 min rozwałkować ciasto na 1/2 cm i położyć wszystkie dodatki, żółty ser, feta, boczek z cebulką i plasterki szynki, suszone pomidorki, zawinąć ciasto i smażyć na tej samej patelni co smażyliśmy boczek ( nie myć patelni, wtedy nie będziemy musieli już dodawać tłuszczu
Gaździnka warzyosoby, a jak ktoś jest niejadkiem, to nawet cztery. Porcja na 3 osoby. SKŁADNIKI 1 puszka tuńczyka w sosie własnym (185g) 1 duża śmietana 18% (330g) 270g sera feta lub sera sałatkowego słonego 450 g szpinaku mrożonego lub świeżego posiekanego 1 ząbek czosnku 3 łyżki masła 1 opakowanie makaronu spaghetti do smaku: sól, pieprz biały, szczypta oregano WYKONANIE
Passions hobbies lifeSpulchnij kuskus widelcem i posyp nim warzywa, wszystko wymieszaj i dopraw do smaku. Przełóż usmażonego kurczaka na deskę, pokrój go w plasterki i ułóż na kuskusie. Posyp dane pokruszoną fetą i podawaj z tzatzikami. SMACZNEGO
Kredowe Menu