Bhutan - Boczniaki z papryczkami chilli w maśle (Shamu datshi)

Bhutan - Boczniaki z papryczkami chilli w maśle (Shamu datshi)

Bhutan - Boczniaki z papryczkami chilli w maśle (Shamu datshi)

Przepis na : obiad

To przepis na zdecydowanie najostrzejszą z ugotowanych przez nas potraw, ale wiemy, że są tu miłośnicy bardziej agresywnych smaków . Dla tych, co wolą odrobinę mniej agresywne smaki też chyba coś się znajdzie! Mimo tego, że do zjedzenia s hamu datshi  potrzebowaliśmy całej butelki wody, to przyznajemy, że jest równie smaczne, jak kaloryczne! Jak wszystkie przepisy na naszym blogu, również i ten jest ogromną modyfikacją oryginalnej wersji. Zapewne mieszkańcy tego najszczęśliwszego kraju na świecie przes... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinożerni urlopowicze

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.