Improwizacja- tak to dobre słowo Czyli jak połączyć tyle pysznych składników w jedno. Nie jest to trudne do wykonania a jest to super sposób na umilenie
Pasja tworzeniaIdealne dla gości. Składniki 500 g białych szparagów 1 łyżeczka cukru sól 2 jajka 125 g śmietany słodkiej biały pieprz pomarańcza 2 żółtka 150 ml
R'n'G KitchenTatar wołowy kiedyś królował na domowych imprezach i w restauracjach , potem stał się trochę passe, dziś wrócił do łask. Jak grzyby po deszczu powstają pijalnie piwa
Kuchnia bezglutenowa LoliNie dowierzałam, jak zobaczyłam w kilku przepisach, że można zrobić rybę z... selera! I ponoć smakuje jak ryba! Nie uwierzę, póki nie spróbuję - pomyślałam i zabrałam
pyszne zdrowościJarmuż to odmiana kapusty. Jest skarbnicą beta-karotenu, białka, błonnika, witamin – zwłaszcza C i K, soli mineralnych – zwłaszcza wapnia i potasu, oraz sulforafanu – silnego
mojewypiekiinietylkohttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Prosta propozycja na szybkie i smaczne danie, które świetnie smakuje w wersji solo oraz jako dodatek obiadowy - razem z mięsem
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis pochodzi z kuchni amerykańskiej, a zainspirowałam się nim stąd ( klik ). Kiedy ujrzałam te placuszki - od razu wiedziałam, że są pyszne
Di gotujeSałatka z pomidorów i sera mozzarellą z dodatkiem ziół troszkę zmieniona wersja ale również bardzo pyszna Składniki - pomidory koktajlowe ok 10 sztuk
W królestwie smaków BeatyUdka można przygotować na wiele sposobów Oto jeden z moich ulubionych Składniki - 4 udka - 2 ząbki czosnku - przyprawa złocista - papryka słodka - kurkuma - 2 łyżki masła - 2
W królestwie smaków BeatySkładniki – porcja dla czterech osób: 1 młoda kapusta, 6 łyżek masła, 1 pęczek koperku, kilka kropel soku z cytryny, 2 szklanki wody, 3 łyżki mąki
Coś bym zjadłaIdealna przekąska. Składniki 500 g pomidorów 250 g sera mozzarella 2 bakłażany ( 500 g ) 4 łyżki mąki 6 łyżek oleju sól pieprz listki bazylii olej
R'n'G Kitchen200 g białych szparagów, 200 g zielonych szparagów, 150 g twarogu solankowego wędzonego, prażone pestki dyni styryjskiej, oliwa, ocet balsamiczny* Szparagi umyć, obrać . Pokroić szparagi wzdłuż
królestwo garówSezon na szparagi rozpoczęty! I uważam to, za powód do szczęścia. To jedno z moich ulubionych warzyw. Nie tylko idealnie sprawdza się jako dodatek do potraw
Jacob TastesWiosenne młode warzywa w połączeniu z wędzoną rybą to smaczna i zdrowa propozycja na lekki obiad czy kolację. Składniki: (na 2 porcje) 6-8 małych młodych
Pyry na GazSkładniki płat pstrąga tęczowego - łososiowy 1 mała czerwona cebula 1/3 szklanki białego pół wytrawnego wina 25 g masła sok z jednej cytryny 3 łyżeczki miodu sól
Gaździnka warzy