Przepis na : obiad
Witam niedzielnie :) Dzisiaj mój blog obchodzi drugie urodziny i z tej okazji zapraszam Was na pyszny schab nakłuwany boczkiem i nadziewany śliwkami. Tak przygotowany schab wychodzi bardzo soczysty, aromatyczny a jednocześnie zwarty. Bardzo dobrze się go kroi, nawet na cieniutkie plasterki. Świetnie smakuje na zimno jako domowa wędlina i na ciepło jako dodatek do obiadu. Stanowi doskonała propozycje na zbliżające się święta. Dziękuję wszystkim za odwiedziny i zapraszam do wirtualnego poczęstunku :) Składniki - 1... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...