Jajka z rzeżuchą i łososiem

Jajka z rzeżuchą i łososiem

Jajka z rzeżuchą i łososiem

Składniki: 4 jajka 100 g łososia wędzonego 2 rzodkiewki garść rzeżuchy 1 łyża majonezu 1 łyżeczka musztardy Dijon sól i pieprz koperek i rzodkiewka do dekoracji Przygotowanie: Jajka ugotować na … Czytaj dalej Jajka z rzeżuchą i łososiem czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Autor

CzarrnaOdKuchniCzarrnaOdKuchni

Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

łosoś, łosoś wędzony, majonez, ryby, jajka faszerowane , owoce morza, ryba, przystawki, wielkanoc, przystawka z łososiem

Inne przepisy z czarrna od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.