Pasta jajeczno-łososiowa

Pasta jajeczno-łososiowa

Pasta jajeczno-łososiowa

Przepis na : śniadanie

Lubię posmarować sobie chleb taką pyszną domowa pastą. Tym razem przygotowałam ją z jajek i wędzonego łososia. Robi się ją bardzo szybko. Świetnie sprawdzi się na co dzień do chleba na śniadanie. Będzie również wspaniałym dodatkiem do świątecznych wędlin i mięs.  5-6 jajek 100 g wędzonego na zimno łososia pół pęczka koperku 1-2 łyżki majonezu świeżo zmielony pieprz Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Bardzo drobno posiekać lub rozgnieść widelcem. Łososia i koperek drobno posiekać. Wszystkie skł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakołyki Asi

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

joanna30joanna30

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, łosoś, śniadanie, majonez, chleb, łosoś wędzony, świąteczne, świąteczne przepisy, pasty, pasta, ryby, ryba, przystawki, sałatki, wielkanoc, dodatki do mięs, szybkie śniadanie, salatka z jajkiem, przystawka z łososiem, szybkie sałatki

Inne przepisy z Smakołyki Asi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.