POMYSŁY NA KANAPKI 172chleb, masło, serek śmietankowy, posiekany szczypiorek, biedronki z pomidorków koktajlowych i czarnych oliwek, kropki z majonezu. ORIENTACYJNA CENA: 10 ZŁ. bagietka, masło, kiełki rzodkiewki, jajko, cebula
JejKuchnia
FASOLKA SZPARAGOWA Z SOSEM CZOSNKOWO-OGÓRKOWYM 177WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 8 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-3 Składniki: 30 da g fasolki szparagowej, 10 łyżeczek jogurtu naturalnego
JejKuchnia
DEKORACJE Z JEDZENIA 185- różyczki z szynki, - kwiatki z pomidorów koktajlowych, - sałata masłowa spięta wykałaczkami, - koperek do dekoracji. - ruloniki z wędlin na wykałaczkach, - kwiatek z ogórka i pomidorka koktajlowego, - kiełki
JejKuchnia
KROKIETY Z FARSZEM A'LA PIZZA 224WYKONANIE: ŚREDNIE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 120 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 30 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 8-10 (wyszło 30 krokietów) Składniki na naleśniki: 90 0 g mąki
JejKuchnia
KULECZKI ZIEMNIACZANE 196WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 3 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2 Składniki: 5 większych ugotowanych ziemniaków, po 1/2 pęczku koperku i pietruszki
JejKuchnia
CAMEMBERT PANIEROWANY 198Camembert panierowany z żurawiną i kiełkami rzodkiewki, szpinak z jeżynami, płatkami migdałów z dodatkiem sosu gruszkowego (gruszka, miód, oliwa i tymianek), kuleczki ziemniaczane.
JejKuchnia
KOLOROWE ROLADKI Z WARZYWAMI 1009WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: 3 p lacki tortilli, opakowanie serka Almette o ulubionym
JejKuchnia
SAŁATKA ZE ŚWIEŻYM SZPINAKIEM, CUKINIĄ I SEREM LAZUR 187WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 10 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-4 Składniki: 2-3 większe garści świeżego szpinaku, 2 średnie cukinie
JejKuchnia
MUFFINY JAJECZNE Z WARZYWAMI 222WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 9 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-3 Składniki: szklanka liści szpinaku, 30 g sera pleśniowego Lazur
JejKuchnia
PIZZERINKOWE PRZEKĄSKI NA CIEŚCIE FRANCUSKIM 11310WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 9 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-8 (wychodzi około 18 kawałeczków) Składniki: opakowanie ciasta francuskiego, 3
JejKuchnia
Chrupiące skrzydełka z kurczaka a’la KFC 927Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Witajcie kochani po krótkiej przerwie w Nowym już Roku " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" />" class="wp
Marta Gotuje
Faszerowane ziemniaczki 231My Blueberry Corner by "jagodzianka" Faszerowane ziemniaczki mogą być samodzielnym daniem lub wykwintnym dodatkiem do mięs. Ziemniaki zostały przywiezione do Europy w XVI wieku. W …
My Blueberry Corner
Grillowany camembert z sosem z granata i lekka salata 177Dzisiaj proponujemy alternatywę dla żurawiny, która w połączeniu z camembertem stanowią klasyczny duet. Zamiast żurawiny postanowiliśmy wykorzystać owoc granatu, który również charakteryzuje się
Kuchnia od dwojga
Surówka z marchewki i pomarańczy 286Lubicie marchewkę i pomarańcze ? Jeśli tak, to pokażę Wam w jaki sposób przygotować oryginalną surówkę do obiadu :) Dzięki wykorzystanym składnikom, surówka jest bogata w witaminy –
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Jajka nadziewane pastą z makreli 196Pyszna przekąska z farszem z makreli. Nie tylko na świąteczny stół! Składniki: 5 jajek 1 mały słoik dzwonków makreli w oleju 1 mała czerwona cebula
Ze smakiem i z pasją