PIZZERINKOWE PRZEKĄSKI NA CIEŚCIE FRANCUSKIM

PIZZERINKOWE PRZEKĄSKI NA CIEŚCIE FRANCUSKIM

PIZZERINKOWE PRZEKĄSKI NA CIEŚCIE FRANCUSKIM

WYKONANIE: ŁATWE  PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 9 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-8 (wychodzi około 18 kawałeczków) Składniki: opakowanie ciasta francuskiego, 3 plastry szynki, 6-8 plastrów sera żółtego, czubata łyżka posiekanej natki pietruszki, 3 większe pieczarki, 1/4 małej papryki, zioła prowansalskie,  koncentrat pomidorowy, papryka słodka. Przygotowanie: Ciasto dzielę na kwadraty, zawijam brzegi, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Każdy kawałek smaruję ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

jejkuchniajejkuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, papryka, pieczarki, ciasto francuskie, ciasto francuskie, ciasto na niedziele, impreza, szynka, zupa pomidorowa, francuskie, sylwester, przekąska, przekąski na sylwestra, przystawki, przekąski, pieczarki w cieście, szybkie przekąski, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, łatwe ciasto, pieczona szynka, pieczeń z szynki, szybkie ciasto, pieczarki przekąska

Inne przepisy z JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.