Follow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Magia jest tutaj.. Przygotowaliśmy dla was słodki poczęstunek w formie brownie z buraka. Zabieraj się
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Bakłażan jest doskonałym urozmaiceniem menu i warto sięgać po niego. Proponujemy dziś coś prostego: Bakłażan faszerowany
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Dziś pokazujemy ja zrobić coś słodkiego, zdrowego i na dodatek taaaak łatwego do zrobienia. Przygotowanie tej
CRAVEmonkeyNiedawno publikowaliśmy przepis na całkiem łatwy chleb, taki, którego nie trzeba w ogóle wyrabiać ( TUTAJ ). Miał on ten minus, że do jego upieczenia potrzebny jest garnek
Marder&Marder ManufactureFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Jeśli chcesz rozgrzewającą zupę o charakterystycznym smaku, ugotuj tradycyjny żur na naturalnym zakwasie. Jest to pożywna
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Tworzenie zakwasu nie jest trudne, ale też nie jest tak łatwe jak mogłoby się wydawać. Zakwas
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Otrzymaliśmy więc skrzynkę jabłek. I zgadnijcie, jaka była nasza pierwsza myśl… Szarlotka! Oto nasze spojrzenie na
CRAVEmonkeyPolska, kraj absurdów. Podobno kilkanaście lat temu w jednej z francuskich gazet ukazał się następujący tekst: „Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym
Marder&Marder ManufactureFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Dziś mamy dla Was idealny przepis na śniadanie. Cynamonowe tosty francuskie to świetna opcja na jesienny
CRAVEmonkeyKrem orzechowo daktylowy - domowa nutella orzechowo-daktylowa Krem orzechowo daktylowy - przepis na zdrową wersję smarowidła do chleba czy naleśników jest banalnie prosty. W końcu zmiksowanie na
Cztery FajeryFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Dynia jest świetnym warzywem, które można wykorzystać praktycznie w każdym daniu. Spróbujcie nasze proste i sprawdzone
CRAVEmonkeyPodroby. Niezbyt popularny w Polsce temat. Tak zwana „piąta ćwiartka”, czyli takie jakby odpady po podzieleniu na ćwiartki tuszy zwierzęcej. Źle się kojarzą, mają zdecydowanie pejoratywny
Marder&Marder ManufactureFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Mamy piękną Polską złotą jesień. To idealny moment by spróbować nasz przepis na zupę z pieczonej
CRAVEmonkeyNajlepszy szwajcarski chleb moja największa piekarska porażka Dzisiaj nie będzie przepisu, będzie za to historia mojej największej piekarskiej klęski. Po kilkudziesięciu próbach samodzielnego odtworzenia receptury i
Cztery FajeryFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Często powstaje pytanie, czym udekorować nasze wypieki. Oto pomysł na polewę do serników czy brownie - biała
CRAVEmonkey