Wracamy do poniedziałkowych słodkości. Od jakiś kilku dni mamy mega trudne warunki do gotowania i przygotowywania przepisów. Większa część naszego dobytku znalazła się w kuchni
PaleoLifePrzepis z książki "Kuchnia dwudziestolecia - co i jak jadano". Smaker podesłał więc korzystamy. Składniki 1 duży kabaczek ( ok. 1 kg ) 200 g pieczarek 1 cebula 100
R'n'G KitchenWitam Was moi kochani po prawie pięciu miesiącach przerwy! Musicie wybaczyć mi moją nieobecność, lecz miałam sporo na głowie.. dwa kierunki studiów, obrona pracy dyplomowej
Be Fit Be StrongSkładnik: 2 cykorie 100 g kabanosów 3 ogórki konserwowe 1 puszka groszku 1/2 cebuli 1 łyżeczka musztardy 2 łyżki majonezu sól, pieprz Przygotowanie: Cykorię przekroić na
czarrna od kuchniPyszne, chrupiące bagietki z warzywną przeplatanką na wierzchu, w której znalazły się również plasterki salami. Idealnie sprawdzą się na ciepłą kolację lub jako poczęstunek dla gości
https:KKuchniaMniamBRUSCHETTA Z FIGAMI, SEREM I SZYNKĄ PARMEŃSKĄ to dość ekskluzywna... Artykuł BRUSCHETTA Z FIGAMI, SEREM I SZYNKĄ PARMEŃSKĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEDrożdżowe pity, które w trakcie pieczenia szybko rosną, a środek robi się pusty. Po rozcięciu można napełnić je ulubionymi dodatkami, u mnie jest to m.in sadzone
https:KKuchniaMniamPyszne, smaczne i szybkie danie! Żołądki drobiowe są rzadkością na stołach, a powinno je się podawać częściej. Polecam wypróbować! Składniki: 200g żołądków drobiowych 25g ryżu białego
Truskawkowa FiestaPieczone kawałki kurczaka, frytki i trochę warzyw zawinięte w domowe tortille i usmażone na patelni grillowej. Nie dość, że smaczne to bardzo syte. Sprawdzą się na
https:KKuchniaMniamHummus to pasta z ziaren ciecierzycy. Bije rekordy popularności nie tylko w krajach Bliskiego Wschodu. Jej przygotowanie może wydawać się pracochłonne, ale wbrew pozorom jest to
Dieta bez mlekaT en tatar z tuńczyka na musie z awokado chodził za mną już od dawna i ogromnie się cieszę, że już dziś mogę się z Wami
Food SquareSzybkie, smaczne i bardzo delikatne placuszki gryczano-ryżowe z borówkami. Sprawdzą się do każdego posiłku! Składniki: 2 jaja 1 łyżka erytrytolu 1 1/2 łyżki mąki gryczanej
Truskawkowa FiestaSezon na cukinie w pełni :) Sposobów na ich wykorzystanie jest ogrom. Ja zrobiłam sympatyczne placuszki z cukinii i quinoy, a do tego prosty i orzeźwiający sos
Quinoa Raz!Dziś propozycja dla miłośników szpinaku i fanów kuchni skandynawskiej. Inspiracją był przepis na tartę z książki Clausa Meyera Wszystkie smaki Skandynawii . Razowe ciasto niezbyt nam smakowało
babka w formieSzukacie pomysłu na to co można przegryzać podczas oglądania meczu, filmu czy przy grillu ze znajomymi a co nie będzie gotowymi chipsami ze sklepu? Polecam zrobić
Bernika - moj kulinarny pamietnik