Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuNa szybki deser proponuję domowy kisiel porzeczkowy. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuSezon letni w pełni, także prezentuję Wam kolejne letnie ciasto. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldUwielbiam lato, świeże owoce, te smaki, desery, ciasta z nich...Gdy mam ochotę na lekki deser zazwyczaj jest to jogurt, ciasteczka zbożowe i owoce. Zapraszam na
Ana Mari's worldWykorzystanie rolady jako spodu i boków ciasta juz gdzieś widziałam wcześniej, dlatego inicjatorem się nie okrzyknę. ;) Jest to na prawdę świetne rozwiązanie i chyba się ze
MamaOskarkaOstatnimi czasy doba zdecydowanie jest dla nas za krótka, ale mimo zmęczenia ogromnie nas to wszystko cieszy co aktualnie dzieje się w naszym życiu! Poznajemy nowych
Plate of JoyW domu następują małymi kroczkami zmiany. Ze względu na córkę nasza kuchnia musi się stać zdrowsza, bardziej dietetyczna. A że jakoś ciężko jest się odzwyczaić od
Bernika - moj kulinarny pamietnikNajważniejszą cechą tego ciasta nie jest brak mąki (chociaż to duży plus dla osób nie tolerujących glutenu), ale cudowny czekoladowy smak. Ten deser jest pyszny!!! Ja
Wypieki i RumieńceNaleśniki w moim domu goszczą bardzo często. Z różnymi dodatkami, na śniadanie, obiad, kolację, a nawet na deser. Czasami nawet zastępują pieczywo i jakoś nikt nie
Codzienna kuchnia niecodziennaKawał pysznego tortowego ciasta który zadowoli nie jedno wybredne podniebienie. Przepis pochodzi z domowych zapisków. Serdecznie polecam;) Składniki: krok pierwszy 3/4 szklanki oleju słonecznikowego (szklanka 250
Krakowskie smaki AniSummer pudding to wariacja na temat tradycyjnego angielskiego puddingu bożonarodzeniowego. Do tego drugiego przymierzam się od lat, ale ciągle przeraża mnie czas, który należy poświęcić na
bistro mamaUwielbiam jabłka mogła bym je jeść cały czas, nie ważne pieczone, duszone, czy postaci ciast, jabłka są pyszne i już J. Dziś mnie naszło na
RAROSSA