pieczarki w sosie - 5527 przepisów (strona:197/369)

Krokiety ziemniaczane z pieczarkami i serem 470

bloga Smakołyki Asi . Spodobały mi się do tego stopnia, że wiedziałam, że przyjdzie ten moment i je wypróbuję. Asia proponowała z surówką, ale ja podałam z sosem czosnkowym i uważam to za równie dobre rozwiązanie.  Jeśli więc zostanie Wam trochę ziemniaków z obiadu, to zróbcie choćby na próbę kilka krokietów i przekonajcie się sami, że warto następnym razem obrać(...)środek nakładamy kawałek sera (u mnie plaster ok 2x6cm i grubości 4mm) oraz część podsmażonych pieczarek, zlepiamy boki oraz końce i rolujemy nadając kształt krokieta. Panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podajemy w towarzystwie ulubionego sosu

Kuchnia w czekoladzie
Karnawał na stole 226

gościmy się częściej niż zazwyczaj. Zapraszam na kulinarne karnawałowe propozycje :) Sałatki: Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą Sałatka śledziowa z zielonym groszkiem   Sałatka śledziowa z pieczarkami Sałatka z pieczarkami Sałatka jarzynowa Sałatka pieczarkowo-paprykowa z szynką Sałatka z szynką   Sałatka z szynką i papryką konserwową Sałatka z czerwoną fasolą i kurczakiem   Sałatka z kurczakiem i czerwoną fasolą(...)sosem czosnkowym   Sałatka żółta Sałatka z kurczakiem i selerem Przekąski: Imprezowe kęski drobiowe z sosem żurawinowym Chrupiące kąski kurczaka Roladki sz ynkowe z sałatą   Kolorowe kanapki Muffinki z szynką i żółtym serem Jajka faszerowane chrzanem i szynką Jajka faszerowane pieczarkami  Jajka faszerowane tuńczykie m Galaretka drobiowa Krakersy z pastą serowo-rzodkiewkową   Dorsz po grecku Ryba

Kuchnia domowa Ani
Burgery 100% homemade 199

jabłkowy wg uznania opcjonalnie płaska łyżka kminu rzymskiego Wykonanie:  Analogicznie do wcześniejszego przepisu, wszystkie składniki na sos wkładamy do pojemnika blendera i miksujemy na jednolitą masę. -  Zielony sos aioli Składniki: 4 ząbki czosnku żółtko 200 ml oliwy z oliwek cytryna sól, pieprz rukola, natka pietruszki Wykonanie: Do pojemnika blendera wkładamy obrane ząbki czosnku, żółtko jajka, sól, pieprz(...)nich, to przykładowo: pomidor świeży (i suszony) ogórki świeże, konserwowe lub kiszone sałata rukola kiełki awokado bekon smażone pieczarki ser pleśniowy / feta / cheddar papryka świeża lub konserwowa ananas jajko  Wykonanie: Bułkę kroimy na pół. Każdą z części smarujemy sosem, by nie była sucha. Następnie kładziemy dodatki, ja w poniższym burgerze wykorzystałam sałatę, rukolę, ogórki konserwowe, plaster pomidora, kiełki

Taste Of My Day
Prowansalskie tartaletki z warzywami 199

cukinii 1/2 bakłażana 6-7 pieczarek 1 ząbek czosnku majeranek, zioła prowansalskie sól, pieprz oliwa z oliwek Masa jajeczna: 3 jaja + pozostałe białko z ciasta kruchego szczypta soli 60 gram startego żółtego sera + 20 gram do posypania 50 ml jogurtu naturalnego lub kwaśnej śmietany szczypta gałki muszkatołowej Do podania: świeżo starty parmezan świeże zioła sos czosnkowy Ciasto kruche Wszystkie składniki(...)pokrojone warzywa i pieczarki. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami. Smażymy 4-5 minut. Masa jajeczna Wszystkie składniki masy jajecznej mieszamy ze sobą. Na upieczone tartaletki nakładamy farsz, polewamy całość masą jajeczną i posypujemy startym serem. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 25 minut. Przed podaniem posypujemy świeżymi ziołami oraz startym parmezanem. Można podać z sosem czosnkowym. Zdjęcia przedstawiają

Mango Papaja
Włoskie zapiekanki 129

się bardzo długa kolejka... Bardzo lubię zapiekanki z różnymi dodatkami i różnymi sosami, są świetne na szybką kolacje na ciepło... Mogą być również świetną imprezową zagryzką, wtedy możemy je zrobić w wersji mini i bagietkę pokroić w plastry. W dzisiejszym blogu zapiekanki w włoskim stylu z pieczarkami, suszonymi pomidorami, oliwkami oraz serem mozzarella i parmezanem 💗 Składniki: bagietka(...)wodę.  Bagietki przekrawamy wzdłuż i nakładamy na nie pieczarki z cebulką i posypujemy ziołami prowansalskimi. Następnie posypujemy serem mozzarella, układamy pokrojone w paski suszone pomidory i przekrojone na pół oliwki. Wierch posypujemy parmezanem. Zapiekamy w piekarniku do momentu aż ser się rozpuści a bułka będzie przypieczona. Podajemy z ulubionym sosem

kulinarne odsłony pati
Pulpety drobiowe zapiekane z warzywami 199

Zrumienione wyjmujemy, a na tej samej patelni podsmażamy pokrojone warzywa – cebula, por, papryka i pieczarki + przyprawy. Jak warzywa nieco zmiękną, dodajemy pół puszki pomidorów i drobno pokrojone ząbki czosnku. Dusimy warzywa jeszcze ok 10 minut i podlewamy śmietaną. Zagotowujemy. Po przygotowaniu warzyw, przekładamy je (cały sos) do naczynia żaroodpornego, zatapiamy w nich pulpety i wstawiamy do nagrzanego piekarnika

Ugotuj to sam ...
Drobiowe pulpeciki na makaronie podane 247

Składniki : 1 pierś z kurczaka 4 pieczarki 1 łodyga selera naciowego mała cebulka 1 jajko 2 łyżki kaszy manny sól, pieprz 1/2 opakowania makaronu kolanka Mamma Mia Cebulę, pieczarki, seler umyć, oczyścić.  Filet z kurczaka umyć, oczyścić z błon i chrząstek, pokroić na kawałki. Warzywa i mięso wrzucić do blendera - zmiksować. Do mięsa dodać jajko, kaszę, doprawić do smaku(...)masy małe pulpeciki, smażyć z obu stron na złoty kolor. Makaron Mamma Mia kolanka ugotować według przepisu na opakowaniu. Makaron podawać z pulpecikami drobiowymi. Dla urozmaicenia dania, można polać sosem serowo-musztardowym. Sos serowo-musztardowy 1/2 serka topionego Lactima Blue Chees lub śmietankowego serka topionego innej firmy 1 łyżka musztardy francuskiej - z całych ziaren Całość podgrzać, połączyć składniki. Sosem serowo

kolorowotorcikowo
SOS TATARSKI MOCNO GRZYBOWY 164

zawsze kroi go młodsza kucharka (czyli jego fanka nr 1). Oczywiście w tym roku również skończył się ekspresowo, więc teraz wystąpi po raz kolejny z racji sylwestrowego obżarstwa. :) SKŁADNIKI: - pieczarki marynowane, słoiczek, - podgrzybki marynowane, słoiczek, - borowiki marynowane, słoiczek, - korniszony marynowane, słoik litrowy, - jajka, 4-5 kurze / 8-10 przepiórczych, - cebula, 4-5 czerwonych - majonez (najlepiej domowy) - sporo, minimum 1/3 słoika(...)musi być naprawdę drobniuteńka. Dodajemy majonez i przyprawy. Mieszamy i... gotowe! :) Nie ma nic pyszniejszego niż sos tatarski! Szczególnie ten konkretny (szybki, łatwy, mocno grzybowy). Grzyby grają pierwsze skrzypce i tak ma być! :) Borowiki i podgrzybki czarują pod pierzynką z majonezu a pieczarki i korniszony to od zawsze para idealna.  Aby nic, a nic Wam nie umknęło: zaobserwujcie

Wypisz Wymaluj
Karkówka z dzika duszona z warzywami i grzybami 341

warzywami korzennymi i zarazem „na lekko kwaśno”. Zapisz przepis Drukuj Składniki (dla 2 osób) 600-700g karczka z dzika 1 średnia marchewka (150g) kawałek (100g) korzenia selera 150g pieczarek garść suszonych leśnych grzybów 2 ząbki czosnku 2 średniej wielkości czerwone cebule 3 łyżeczki musztardy (zasadniczo łagodnej, ostrej mogą użyć zwolennicy bardziej pikantnych potraw) 1 łyżeczka pieprzu czarnego świeżo mielonego(...)niczego, aby sos się zredukował. Przez Krystian Kulinarna Pokusa/div> #gallery-24 {margin: auto;} #gallery-24 .gallery-item {float: left;margin-top: 10px;text-align: center;width: 50%;} #gallery-24 img {border: 2px solid #cfcfcf;} #gallery-24 .gallery-caption {margin-left: 0;} Karkówka z dzika z warzywami i grzybami -składniki Obrane i pokrojone warzywa Najpierw podsmażamy mięso i pieczarki Dodajemy resztę

Kulinarna Pokusa
Makaron z ajwarem i warzywami + drobiowe pulpeciki i surówka z kiszonej kapusty 215

false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Dzisiejsza propozycja na LunchBox to sposób na wykorzystanie domowych przetworów. W lato zrobiłam kilka słoiczków ajwaru, który znakomicie nadaje się jako sos do makaronu z dodatkiem warzyw. Ja użyłam tych zamrożonych przeze mnie w lecie (zawsze robię zapasy cukinii, bakłażana i papryki). Do tego upiekłam drobiowe pulpeciki i tak oto powstał smaczny(...)kilka pieczarek 1 łyżka oleju Przygotowanie: Makaron ugotować wg instrukcji na opakowaniu. Paprykę i cukinię pokroić w kostkę, a pieczarki w półtalarki. Podsmażyć na łyżce oleju z odrobiną soli.  Następnie dodać ajwar i chwilę dusić. Ugotowany makaron dodać do sosu i wymieszać. Podawać z pulpecikami i ulubioną surówką (ja podałam z kiszoną kapustą). Surówka składniki na 2 porcje

Fabryka pomysłów
Cannelloni z pomidorowym beszamelem 131

tygodniu. Taka zapiekanka jest bardzo syta, ponieważ łączy w sobie treściwe mielone mięso z warzywami, gęsty sos oraz ser. A pomidorowy beszamel jest po prostu obłędny. 12 rurek makaronu cannelloni 3 cebule 300 g mięsa mielonego wieprzowego (z szynki) Kilka pieczarek 1/2 czerwonej papryki 200 g pomidorów z puszki (krojonych) 1 łyżka koncentratu pomidorowego 200 g żółtego sera Przyprawy: sól(...)łyżka masła 1 łyżka mąki (kopiasta) Ok. 1,5 szklanki mleka Przyprawy: Sól, Pieprz, Lubczyk, Gałka muszkatołowa Natka pietruszki do dekoracji Cebulę oraz czerwoną paprykę kroimy w kosteczkę, pieczarki w półplasterki. Wszystkie warzywa szklimy na odrobinie oleju. Gdy zmiękną dokładamy mielone mięso. Wszystko mieszamy i podsmażamy. Gdy mięso jest miękkie wlewamy pokrojone pomidory oraz koncentrat pomidorowy. Doprawiamy solą, pieprzem, bazylią

VioletoweKucharzenie
Fasolka szparagowa zapiekana z grzybami / Green bean and mushroom bake 268

Dziś przedstawiam kolejny pomysł na pyszny dodatek do każdego dania głównego. Zawsze smaczna fasolka szparagowa, zapiekana w śmietanowym sosie z grzybami, pod kołderką z ulubionego sera żółtego. Nie ma nic lepszego do mięs czy ryb w te chłodne już dni. Danie jest łatwe i szybkie w przygotowaniu, polecam gorąco! Scroll down for recipe in English Fasolka szparagowa zapiekana z grzybami(...)pieczarki, dopraw solą i pieprzem i smaż kolejne 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Włóż czosnek, smaż przez kolejne 30 sekund, następnie wmieszaj mąkę i smaż kolejną minutę. Wlej bulion i gotuj przez minutę zdrapując wszelkie drobinki z dna patelni. Zmniejsz ogień do małego i powoli wmieszaj śmietankę. Gotuj przez około 6-8 minut, aż sos lekko

karmelowy
Żywność liofilizowana - krem grzybowy :) 150

FOOD  i mojej współpracy z tą marką poczytacie w  TYM  poście :) Skład kremu grzybowego przedstawia się następująco: grzyby suszone (podgrzybek) 18%, pieczarki 14%, cebula 14%, marchew 14%, mąka pszenna 14%, śmietana 6%, pietruszka natka 2%, mieszanka przypraw, liść laurowy, ziele angielskie, sól.  Danie to dostępne jest w jednej wersji wagowej. Przed przygotowaniem waży(...)postaci kremu, dlatego też krem grzybowy bardzo mi odpowiadał. Nie był zbyt gęsty ani nie przypominał zawiesistego sosu. Dobrze dobrana konsystencja, nie w pełni gładka, sprawiła, że danie było jeszcze bardziej atrakcyjniejsze :) Widocznymi elementami były maluteńkie kawałki grzybków - podgrzybków i pieczarek :)  Zapach: Krem pachnie bardzo naturalnie, a zapach przypomina moment domowego suszenia grzybów z porannych zbiorów :) Bardzo przyjemny :) Podsumowanie

Zdrowie na języku :P
Strogonow z klopsikami i makaronem / Meatball pasta stroganoff 242

szybkie i łatwe danie dla całej rodziny. Pyszny strogonow z klopsikami drobiowymi i grzybami w śmietankowym sosie i podany na tagliatelle pełnoziarnistym Lubelli . Danie robi się bardzo szybko i smakuje wybornie! Można użyć tutaj grzybów takich, jakie mamy pod ręką, ja dodałam mix pieczarek, boczniaków i shiitake. Polecam gorąco! Scroll down for recipe in English Strogonow z klopsikami i makaronem(...)cebuli, pokrojonej w drobną kostkę 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1 kromka chleba, zmiksowana w blenderze do uzyskania drobnych okruchów 1 łyżka oleju roślinnego sól, pieprz do smaku Składniki na sos: 1 łyżka oleju roślinnego 1/2 cebuli, drobno posiekanej 2 ząbki czosnku, pokrojone w plasterki 300 g ulubionych grzybów, pokrojonych w plasterki 2 łyżki brandy 2 łyżeczki mielonej słodkiej papryki

karmelowy
Tortellini w sosie serowo-pieczarkowym 150

kroimy w kostkę, cheddar ścieramy na tarce, czosnek przeciskamy przez praskę. 2. Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę, po chwili dodajemy pieczarki. Dusimy do odparowania wody, dodajemy czosnek, natkę i śmietanę oraz przyprawy do smaku. Dusimy jeszcze chwilę do zgęstnienia sosu.  3. Do garnka przekładamy ugotowane tortellini oraz starty ser. Mieszamy

Szefowa kuchni
Szynka duszona z pieczarkami. 180

podsmażyć cebulę pokrojoną w pióra, dodać pokrojony drobno czosnek i pokrojone w plastry pieczarki. Smażyć razem kilka minut.  Podsmażone pieczarki dodać do szynki. Dusić pod przykryciem w sumie około 1,5 godziny. W między czasie sprawdźcie jak smakuje sos, bo być może trzeba go jeszcze przyprawić. Gotowy sos można zagęścić mąką

Agusiowe smakołyki
Pieczarki w śmietanie 181

zamkniętymi kapeluszami. Większe przekroić na ćwiartki, mniejsze na pół. Cebulę obrać, pokroić w piórka roztopić masło na patelni, dołożyć pieczarki i cebulę. Nie solić! Smażyć na dość silnym ogniu, żeby puściły jak najwięcej soku. Gdy się zrumienią, a sos odparuje, oprószyć solą i pieprzem i dolać śmietanę. Poddusić jeszcze kilka minut, aż śmietana zgęstnieje podawać posypane natką zielonej pietruszki

Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
PIZZA Z PIECZARKAMI 177

następnie dodaję pieczarki i cebulę. Doprawiam. Smażę na rumiano. Ogórki i natkę drobno siekam. Ciasto smaruję koncentratem następnie przekładam pieczarki z cebulą, ogórki oraz natkę pietruszki i ser. Piekę ok 25 min w 180 stopniach. Podaję z ulubionym sosem

Gotowanie Patki
Najlepsze pieczone pasztety wegetariańskie 188

folię aby góra się przypiekła. Gotowy pasztet odstawić do przestudzenia, schłodzić, podawać na zimno. Klops ryżowo jajeczny Wspaniale smakuje z sosem koperkowym lub pomidorowym! Składniki 3/4 szklanki szklanka ryżu 8 jajek ugotowanych na twardo 2 surowe jajka 40 dag pieczarek 1 mały por 50 g orzechów włoskich 3 cebulki dymki sól, pieprz 1 łyżka oleju Ryż ugotować w osolonej wodzie

Mój pomysł na
Pizzerinki 181

podwojenia swojej objętości. 3. W międzyczasie przygotowujemy sobie dodatki. Cebulę kroimy w krążki, mięso w kosteczkę, ogórki kiszone i pieczarki w plasterki. 4. Ciasto po wyrośnięciu lekko wyrabiamy, rozwałkowujemy i wykrawamy krążki (użyłam szerokiego kubka). Każdy krążek smarujemy sosem, układamy dodatki i posypujemy tartą mozzarellą. 5. Pieczemy ok 10-15 minut w 200 st C. Smacznego

Kuchnia domowa Ani
Szaszłyki z grilla z polędwiczką wieprzową 106

grilla z polędwiczką wieprzową Składniki – 5 sztuk: Polędwiczka wieprzowa – 1 sztuka Papryka czerwona – 2 sztuki Cebula czerwona – 2 sztuki Pieczarki – 5-6 sztuk Marynata: Olej sezamowy – 3 łyżki Papryka wędzona – 1 łyżka Oregano – 1 łyżka Tymianek – 1 łyżka Sos sojowy – 2 łyżki Czosnek – 2 ząbki Wykonanie – marynata: W miseczce mieszamy rozgnieciony ząbek czosnku z przyprawami, sosem sojowym i olejem. Następnie

Kuchnia Bon Appetit
SCHAB W SOSIE ŚMIETANOWO PIECZARKOWYM 167

obsmażamy. Na drugiej patelni na masełku szklimy posiekaną cebulę, dorzucamy też pokrojone w plastry pieczarki. Oprószamy solą i pieprzem. Kiedy pieczarki się zrumienią wlewamy ok pól szklanki bulionu oraz śmietanę. Na patelni układamy kotlety, podduszamy razem aż do zgęstnienia sosu

Z Majeczką w kuchni
Bułki z pieczarkami. 186

obieramy i kroimy na mniejsze kawałki . Cebulkę obieramy i kroimy drobno . Na patelni przesmażamy cebulkę na złoty kolor . Na oddzielnej pieczarki ,kiedy puszczą wodę czekamy,aż trochę odparuje i zalewamy wodą z mąką , mieszamy . Dodajemy cebulkę ,doprawiamy ,mieszamy aż sos zgęstnieje i odstawiamy. Dwie długie bułki lub kanapka przecięta na pół. Wyjmujemy miękki miąższ ze środka bułek i podpiekamy

Ladylaura.
Spaghetti z tuńczykiem i "Sierpniowy żar" 211

smaku pieprzem (sól moim zdaniem nie jest potrzebna). Odcedzić makaron i wrzucić na patelnię z sosem. Zamieszać, by sos pokrył makaron. Podawać danie posypane startym serem. ----- Podobne: Spaghetti puttanesca Spaghetti z suszonymi pomidorami Spaghetti z jarmużem i pieczarkami Okładki polskich wydań książek Andrea Camilleri zawsze mnie fascynowały. Nigdy jednak ich nie kupowałam i nie czytałam, bo byłam przekonana

Weekendy w domu i ogrodzie
Zapiekanka makaronowa z maślanymi pieczarkami, serem i szynką 142

pieczarek 50ml wody, przykrywamy patelnię i dusimy około 10 minut. Usmażone posypujemy szczyptą soli. Wlewamy na patelnię śmietankę, łączymy z pieczarkami i doprowadzamy do wrzenia. Ściągamy z ognia. Szynki kroimy na plasterki, układamy je na warstwie serowej. Całość zalewamy sosem pieczarkowym, wkładamy do piekarnika i pieczemy przez 45 minut od momentu, gdy piekarnik rozgrzeje się

Gotowanie i blogowanie
FILETY Z KURCZAKA W SOSIE Z PIECZARKAMI 214

klasyka ...  ale jakże pyszna klasyka prawda?  Filety przyrządzone w ten sposób są soczyste,  a śmietanowo-pieczarkowy sos dodatkowo podkreśla ich smak.  Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka sól pieprz ziołowy tymianek 1 cebula 200g małych pieczarek 1/3 szkl. śmietany 18% koperek olej Wykonanie:  Pierś kroimy wzdłuż na cieńsze plastry. Solimy, pieprzymy, posypujemy tymiankiem. Obsmażamy

Walijskie Pichcenie
Wiosenna sałata w talerzykach z tortilli 146

posól i posyp pieprzem. Do misy wsyp szpinak lub mix sałat, pomidorki koktajlowe, cebulę pokrojoną w krążki, odcedzone szparagi, pieczarki, porwaną mozzarellę  Całość wymieszaj i napełniaj miseczki tortilli. Z oliwy z oliwek , soku z cytryny i skórki zrób sos winegret. Posól go i popieprz. Podawaj w osobnym naczyniu, aby każdy mógł polać sobie bezpośrednio przed jedzeniem

AZgotuj!
POTRAWKA Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI 389

zioła prowansalskie Wykonanie: Kurczaka kroimy w kostkę, oprószamy sola i pieprzem, obsmażamy na oleju. Na patelnię dokładamy pokrojone w plastry pieczarki, kiedy się delikatnie zrumienią, dolewamy bulion, wrzucamy groszek, doprawiamy do smaku. Wlewamy też śmietanę. Wszystko mieszamy, podduszamy aż sos zacznie gęstnieć

Z Majeczką w kuchni
recenzje - Kamis Kulinarne Inspiracje - kurczak ze śliwką owijany boczkiem 157

długości, owinąć ściśle 3-4 plastrami boczku. Filety przełożyć na patelnię i obsmyć. Następnie zalać śmietanką, dodać pokrojone w plasterki pieczarki, przykryć i dusić 10-15 minut. Posolić do smaku. Podawać z pieczonymi ziemniakami posypanymi kolendrą oraz sałatą z sosem vinegret. Smacznego! Przypominam o konkursie! Do wygrania blender i zestaw przypraw Kulinarnych Inspiracji Kamisa. ___________________________ /*wpis zawiera lokowanie produktu

CookYourself
Faszerowana cebula 151

Składniki: 100 g mielonej łopatki 6 większych cebul  kilka pieczarek kilka suszonych pomidorów ser feta 2 łyżki masła szklanka bulionu warzywnego łyżka oleju sól, pieprz, imbir, tymianek łyżka sosu sojowego ząbek czosnku Przygotowanie: Cebulę obrać, włożyć do garnka z solą i masłem. Gotować do miękkości (tak, aby się nie rozgotowała). Mięso z grzybami i pomidorami podsmażyć na łyżce oleju

Gaździnka warzy
Wielozbożowe POLSKIE spaghetti 272

pokruszone liście laurowe, małą garstkę pokrojonej świeżej pietruszki, suszony lubczyk z 1/2 łyżeczki, sól i pieprz (szczodrze)  2/ Przesmażamy pieczarki na małym gazie aż do zarumienienia się i odparowania wody. Następnie dodajemy kremówkę i lekko solimy do smaku. Sos powinien się zagęścić sam, jeśli jest zbyt wodnisty zagęszczamy odrobiną mąki. 3/ Na talerz wykładamy ugotowany makaron, nakładamy

Kuchnia PROzdrowotna
Cudowne burgery 145

ogórek duuuużo cebuli sos tatarski ketchup pikantny WERSJA DAMSKA: sałata 2 plastry pomidora ogórek troszkę dymki sos tatarski ketchup łagodny SOS TATARSKI (można przygotować własny, można skorzystać z już gotowego, ja zrobiłam własny): W proporcjach 1:1 siekamy drobno pieczarki marynowane, cebulę, ogórka konserwowego. Dodajemy śmietanę i majonez, doprawiamy. No dobra zacznijmy od burgerów. Drobno kroimy cebulę i szklimy

Brzuszki Łakomczuszki
W jakie przepisy klikamy najczęściej? 191

szynka, bądź ser i kabanos (pół na pół), a dalej co tylko wymyślicie: pomidorek koktajlowy, cebulka marynowana, winogrono, korniszon, pieczarki marynowane, oliwki. Wszystko symetrycznie ułożone zapewni jeszcze lepszy efekt.   3 2053 wejść Kurczak z curry i warzywami w sosie kokosowym   Czyli kolejne starcie z kuchnią lidla i po raz kolejny absolutny zachwyt przepisami Okrasy.  Nic dodać

Brzuszki Łakomczuszki