Pyszna i miękka karkówka pieczona to propozycja dodatku do pieczywa na śniadanie lub kolację. Świetnie smakuje podana na ciepło w roli obiadowej: w sosie własnym z
Zasmakuj KuchniRate this post Wieprzowa galareta do słoików na wyjazdy, bez lodówki Wieprzowa galareta jest u nas najczęściej zimą. Wiadomo, wtedy je się trochę tłuściej i treściwiej
Ogrodnik w podróżyRate this post Pyszne półkruche paszteciki z kapustą Paszteciki to u nas nieodłączny element wigilijnego barszczu. Zdarza się jednak że tak za nimi tęsknią domownicy, że
Ogrodnik w podróżyNa blogu znajdziecie już przepis na szynkę peklowaną , która cieszy się sporym powodzeniem. Dlatego dzisiaj zapraszam Was do przygotowania polędwiczki peklowanej, idealna na kanapki. Zróbcie ją
To co lubię - gotuję i polecamSkładniki : 1,5 kg mięsa wieprzowego mielonego ( łopatka, karkówka ) 1 duża cebula 4 - 5 ząbków czosnku 5 łyżek bułki tartej 1,5 łyżki
Przepisy i porady kulinarneSprawdzony przepis na pyszną pastę z tuńczyka i jajek. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta z tuńczyka i jajek Składniki 3 jajka ugotowane na twardo
To co lubię - gotuję i polecamSkładniki: ? 1/2 kg fasolki szparagowej ? 6 jajek ? 2 bułki kajzerki ? 2 średnie cebule ? 100 g sera żółtego ? pęczek natki pietruszki i kolendry ? olej do smażenia ? po
To co kochamNiby pieczeń jak każda inna, ale dodatek chrupiącego boczku nadaje jej nowych walorów smakowych, a wygląda również nietuzinkowo. To doskonały pomysł na obiad, kiedy podaję ją
To co kochamDanie, jakim jest klops gryczano-pieczarkowy, to zdrowie na talerzu, szczególnie dla kogoś, kto lubi kaszę gryczaną i pieczarki. Może być samodzielnym daniem obiadowym na gorąco
To co kochamTapenada to zdrowe, proste smarowidło z oliwek, kaparów, anchois, czosnku i ziół. Doskonale smakuje na grzankach, bagietce, świeżym chlebie, tostach … Przeczytaj cały artykuł Artykuł <
My Blueberry CornerPrzepis na pastę z makreli i jajek. Pasta z dodatkiem szczypiorku, łatwa i szybka do przygotowania. Idealna na śniadanie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta z makreli
To co lubię - gotuję i polecamSmarowidło do chleba z tuńczykiem to pyszna pasta kanapowa, która urozmaici wasze śniadanie czy kolację. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem i plastrami ogórka korniszonego na wierzchu
e-PrzepisyKulinarneSkładniki : 50 dkg skrzydełek z kurczaka olej sól pieprz czarny świeżo zmielony Sos : 1/4 szklanki ciepłej wody 2/3 szklanki masła orzechowego kawałek imbiru
Przepisy i porady kulinarneKolejna wersja "mazidła" na kanapki z cyklu wiem co jem i gotuję, nie marnuję. Zawsze jest problem co zrobić z mięsem i warzywami po niedzielnym rosole
R'n'G Kitchen