Jest to rodzinny przepis mojego szwagra. Dla mnie to było coś nowego i dziwnego, ale ku mojemu zdziwieniu pycha. Przygotowanie barszczu – do garnka wlać wodę
Kuchnia PokoleńTym razem coś dla wszystkich miłośników kuchni bezmięsnej – pasztet z czerwoną soczewicą i warzywami. Ale oczywiście każdy może go spróbować! Jest pyszny, aromatyczny, sycący. W
Natka PietruszkiTo jest poezja, pyszne nie można skończyć jeść. Polecam Wykonanie – wszystkie składniki razem zmiksować na gładką masę. Odstawić ciasto na 10 minut. Smażyć naleśniki jak
Kuchnia PokoleńPierogi to jedno z najbardziej znanych dań kuchni polskiej. Oczywiście najpopularniejsze to pierogi ruskie lub wigilijne, to znaczy z farszem z kiszonej kapusty i suszonych grzybów
Danka PichciBoszsz, ale mam zaległości. Wiedziałam, że z blogiem ruszę po 6 stycznia, ale nie sądziłam że tak to zleci. Dziś jest 9, a w tym roku
KardamonovyPapryki faszerowane z kaszą jaglaną „Fit przepisy od Baletnicy Sezonowo„ Zupa krem z kalafiora „Fit przepisy od Baletnicy Sezonowo„ Gołąbki z kapust pekińskiej „Fit przepisy od
czarrna od kuchniPizzerinki na serku wiejskim to pyszne i szybkie pizzerinki z patelni, których bazą jest serek wiejski. Dodatek serka sprawia, że są bardziej fit niż tradycyjne ciasto
WegePrzepis