Warsztaty z drobiu, czyli jak przygotować kurczaka Bibimbap

Warsztaty z drobiu, czyli jak przygotować kurczaka Bibimbap

Przepis na : obiad

Ależ sie rozpędziłam. Nie minął dzień a ja znów byłam na arcyciekawych i inspirujących warsztatach na zaproszenie kampanii "To jest nasz drób". I tym samym miałam okazję gotować pod okiem dwóch nowo poznanych szefów kuchni: Cristiny Catese, która zapewne zapewne znacie z wielu kampanii internetowych, reklam, czy warsztatów na temat kuchni włoskiej i Sebastiana Krauzowicza, szefa wielu renomowanych restauracji i członka Poland National Culinary Team. Czytaj więcej »

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.