Orzeźwiające smootkie z różnymi owocami leśnymi. W pełni wegańskie, bez pochodzenia produktów odzwierzęcych. Bazą koktajlu jest mleko migdałowe i śmietanka kokosowa. Dlatego polecam je serdecznie także
ProstePesto.plPopularne izotoniki niezbędne są dla ludzi uprawiających regularnie sport. Jednak przydadzą się również w upalne dni zwykłym osobom. Napój izotoniczny dostarcza organizmowi niezbędnych składników mineralnych, które
ProstePesto.plWczoraj wróciliśmy znowu do balkonowania , a dziś również się na to zapowiada. Dlatego z mam dwie świetne propozycje na mrożoną herbatę, która umili Wam ploteczki
Niezły MłynekDomowy kompot z rabarbaru to alternatywa dla gotowych soków i napoi, który kupujemy w sklepie. Propozycja ta idealnie sprawdzi się do każdego obiadu, a jak schowacie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Orzeźwiająca propozycja na lato! Wszystko zdrowe, świeże i nieco słodziutkie! Składniki 1 dojrzałe mango 4 łyżki cukru trzcinowego (można mniej lub więcej) 1 litr wody 1
Mój pomysł naMule w cydrze to jedno z lepszych dań jakie można przygotować z tych składników. Wiele osób z Was zapewne nie wie, że mule hodowane są na
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Mule w białym winie to najbardziej klasyczny przepis na te owoce morza. Odpowiedniej ich przygotowanie sprawi, że będą delikatne w smaku, soczyste i wilgotne. Tym razem
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Mule z pomidorkami koktajlowymi to prawie klasyczny przepis na te niezwykle pyszne owoce morza. Być może niektórych ich wygląd nie zachęca do przygotowania tej potrawy, ale
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Mule to owoce morza hodowane na specjalnych farmach. Odżywiają się drobnoustrojami z wody morskiej, tym samym ją filtrując. Po przygotowaniu są niezwykle smaczne, a przygotowanie tej
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Klasyczne mule w sosie pomidorowym to przepis stary jak świat. Bardzo często w ten sposób danie to przygotowują rybacy zaraz po powrocie z połowów. Ja pokażę
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Klasyczne mule w sosie z pomidorami to danie, które jest niezwykle popularne wśród rybaków wracających z połowów. W Polsce niestety nie wszyscy przepadają za owocami morza
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Klasyczne włoskie bruschetty to przekąska w której zamknięty jest cały smak słonecznych Włoch. Ta przystawka powinna rozpoczynać każdą włoską ucztę. Jest to przepis świetnie pasujący na
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Składniki : 500 ml świeżego soku wyciśniętego z pomarańczy 500 ml wody średniozmineralizowanej 1 g soli nieoczyszczonej np. kłodawskiej Sposób wykonania : W odę wymieszaj ze sokiem
Przepisy i porady kulinarneOwsianka z owocami posypana wiórkami kokosowymi to bardzo pożywne śniadanie. Jego wartość energetyczna pozwoli Ci zachować energię i nasycenie na długie godziny. Przepis i listę składników
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!