Jak ja to lubię! To słodkie zaciemnianie materii. Zwodzenie! Obietnice bez pokrycia! I te popołudnia duszne, senne, zakropione strużką potu. Tyle razy sobie obiecywałem – nie
Mam To Na Widelcupotraw i czekam na nie z niecierpliwością. Zatem do dzieła, kochani! Na blogu dociekliwi znajdą kilka innych propozycji użycia serka Almette do potraw - między innymi przepis na Pizzę z kaniami , w którym małe kapelusiki grzybów nafaszerowałam właśnie serkiem. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ
Smaczna Pyzakawowo-toffee omlet z ricotty z surowym ziarnem kakaowca ; herbata choco-chili ~ Snart :) Kan ikke vente onsdag
breakfast of dreamsokarę wykorzystuję do kotletów. Źródło przepisu ( jeden z moichulubionych blogów :). Grand Off 2013 Jak dla mnie chyba najciekawszy film festiwalu: NAGRODA ZA SCENARIUSZ: NOTHING CAN TOUCH ME / INTET KAN RØRE MIG ( trailer) Osoba nagrodzona: Milad Alami Reżyseria: Milad Alami Dania Źródło zdjęcia i lista pozostałych nagród tutaj . Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style
Qlinarnie i QlinarnieJejku jak ja uwielbiam tę potrawę, zresztą ja uwielbiam wszelakie grzyby poczynając od pieczarek, boczniaków, mung czy shtake, na podgrzybkach kaniach, kurkach i prawdziwkach kończąc.Aby przygotować to danie potrzebny jest zapasik z jesieni. Specjalnie robię kila słoików osolonych i odrobinę ukwaszonych opieniek aby w zimie i teraz podczas Wielkiego postu można było np w piątek, jak to było
Gosia gotuje