Polecam Ci moją niezwykle prostą i smaczną pastę/sałatkę jajeczną z dodatkiem rzodkiewek i szczypioru. W klimacie wielkanocnego śniadania jak znalazł. Smakuje na kromce pieczywa
Zasmakuj KuchniMargaryna to alternatywa dla masła. W swoim składzie zawiera tłuszcze roślinne i z tego też powodu zawiera ona mniej szkodliwych dla zdrowia nasyconych kwasów tłuszczowych. Nawet
Pieprzyć z Fantazją5 / 5 ( 21 votes ) Kiełbasa regionalna, opiekana w piekarniku Kiełbasa regionalna opiekana w piekarniku, to świetny sposób na pyszne i zdrowe wędliny jeśli nie dysponujesz własną
Ogrodnik w podróżySkładniki: 400 ml mleka 500 gr mąki pszennej 7 g drożdży instant 12 ząbków czosnku 1 łyżka suszonego oregano 2 łyżki oleju 1 jajko sól 2
Qchnia po prostuSchab z suszoną śliwką i morelą wszystkim jest dobrze znany. To mięso doskonałe na różne okazje takie jak np Wielkanoc, czy na niedzielny obiad. Co lepsze
Smaki Na TalerzuDziś polecam przygotowanie domowego majonezu w kilka chwil – z kilku podstawowych składników oraz przypraw. To mój sprawdzony przepis, doprawiony wg upodobań. Wpis zawiera także kilka
Zasmakuj KuchniPrzepis na pyszne i chrupiące śniadanie w 5 minut. Szybkie i łatwe w przygotowaniu. Czas przygotowania: 5 minut Ilość porcji: 1 osób Trudność przygotowania: łatwe
karolgotujeSkładniki: 250 g mąki pszennej razowej 250 g mąki pszennej 100 g płatków owsianych 500 ml maślanki 25 g masła (w temperaturze pokojowej) 1 łyżeczka sody
Qchnia po prostuDo przygotowania potrzebujemy: Mięso z indyka- 200g Sos worcestershire- 1 łyżeczka Usmażony boczek- 40g Majonez- 2 łyżeczki Jajka- 4 duże sztuki Ser mimolette- 2 plastry Pomidor
serzmiesemChleb na drożdżach pszenno-żytni to prosty chleb na mące pszennej i na mące żytniej razowej (czyli typ 2000) z dodatkiem jogurtu naturalnego, wzbogacany siemieniem lnianym
Moja DelicjaChrupiące grzanki z delikatną i pyszną pastą z awokado oraz jajkiem gotowanym w wodzie bez skorupki. Dla zaostrzenia smaku, oprószone płatkami chili. Tylko tyle i
cool and mintyTen pomysł/przepis ma zupełnie dwa oddzielne elementy. Pierwszy z nich stanowi stek. Stek zawsze kojarzy Nam się z dużym grubym kawałkiem wołowiny. A tu będziemy
naRuszcieDosyć ciekawy wydaje się fakt, że nie przepadam za tradycyjnym smalcem. Nie pałam miłością do pajdy chleba ze smalcem i ogórkiem. Ba, nawet mnie do niej
Be Fit Be Strong