Zapraszam na śniadanie wg Jolanty KG :)) tą pastę również znalazłam w Jej przepisach i bardzo się z tego cieszę, bo jest świetną propozycją na syte i
Kolorowy PrzepisownikA na kolację do podgryzania seler naciowy z sosem czosnkowym Składniki: - seler naciowy - śmietana mała 12% - 3 ząbki czosnku (ja lubię dużo ale zawsze można dać
upichconaMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Ulubiony sos do wszystkiego. Moi synowie jedzą z salsą zarówno nachos jak i tosty, parówki i zwykłe kanapki. Pikantny i …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Kolejny świetny dodatek do mięs z grilla, owoców morza, frytek czy nachos. Mi najlepiej smakuje z burrito . Do mojej … Przeczytaj
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Postanowiłam, że receptura na ten sos będzie oddzielnym postem, żeby nie utożsamiać go jedynie ze szparagami. Ten sos dobrze komponuje …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Przygotowuje się go szybko. W tym czasie nie należy robić nic innego, jak tylko cierpliwie mieszać przygotowywany sos, bo jak …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Świetny sos do gotowanych warzyw jak kalafior czy szparagi, do zapiekanek warzywnych, makaronowych – cannelloni i mięsnych jak lazania. Robiłam …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Pesto jest prostym, pysznym, świeżym sosem. Mi kojarzy się z latem i wakacjami w Rzymie. Świetnie komponuje się z makaronem, …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Sos Mornay robiony jest na bazie sosu beszamelowego. Jest doskonałym dodatkiem do wszelkiego rodzaju zapiekanek – z drobiu, ryb, cielęciny …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Ostatnio kupiłam ciekawe urządzenie – wolnoobrotową, pionową wyciskarkę do soków z dodatkowym sitkiem do koktajli owocowych, musów i gęstych soków. …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Smaczny dodatek do pieczeni, steków, tostów czy kanapek. Tylko na naturalnych składnikach – po prostu wiem co jem. Składniki: 2 …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Czy wiecie, że przygotowanie żurawiny jest bardzo proste. Wystarczą owoce żurawiny, cukier i odrobina wody. Polecam żurawinę leśną lub mieszankę …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Najlepszy sos do placków ziemniaczanych i nie tylko. Można go podawać z duszonym mięsem, kotletami schabowymi lub mielonymi. Przygotowuje się …
My Blueberry CornerUwielbiam bazylię, pesto bazyliowe i wszystko co ma w sobie jej aromat! Dziś mamy dla Was przepis na pyszny hummus z bazylią - jest bardzo aromatyczny i
Plate of JoyMożna ułatwić sobie pracę i przygotować kilka porcji sosu i pieczeni -podzielić i zamrozić, a potem tylko dogotowywać makaron , a sos i mięso podgrzewać. Typowe obiady
Buniabaje w kuchni