Bardzo sycące danie z fasolki szparagowej. Przygotowuję go tak samo jak bigos zamieniając tylko kapustę na fasolkę. Podaję przykładowe ilości
Praktyczna plBardzo szybkie danie, warto je mieć w swoim zeszycie z przepisami. Robi się je błyskawicznie. Czasami ktoś nas zaskoczy z odwiedzinami i nie wiemy co
Kuchnia PokoleńPulpety to danie nieśmiertelne. Wychodzi zawsze i każdemu. Do dzisiejszego dania wykorzystałam gotową mieszankę ( mrożonkę ) leczo. Danie proste, smaczne i szybko możemy
Smaki EwyBardzo dobre danie, zrobiłam je w thermomix ale opisze dokładnie zwykłą metodą. Jest to danie mało kaloryczne. Polecam osobom które muszą zgubić kilka kilogramów
Kuchnia PokoleńNiby typowe danie jakie zapewne znacie ale trochę inne. Różnica jest w sposobie jego wykonania. W taki sposób możecie faszerować czymkolwiek chcecie. Dzisiaj pieczarki a
Smaki EwyBardzo dobre danie, podawać z ziemniakami podpieczonymi. Można również przygotować tak mięsko na imprezy. Polecam. Jeśli macie pałki z kością to trzeba je wyciąć. Naciąć
Kuchnia PokoleńBardzo dobre danie, coś jak gołąbki tylko podane inaczej. Również można podać taką kapustę na imprezy, wtedy naokoło rozsypać obsmażone pieczarki. Przygotowanie mięsa – cebulę
Kuchnia PokoleńZrobiłam to danie dla dzieci, bardzo lubimy takie jedzonko. Polecam Na patelni rozgrzać olej i wrzucić posiekaną drobno cebulkę. Jak cebulka zmieni kolor surowizny dodać
Kuchnia PokoleńBardzo dobre danie, ale warunek musi bardzo długo się gotować. To jest sukces dobrego smaku sosu. Mięso wołowe pokroić i plastry o grubości 1 cm
Kuchnia PokoleńBardzo lubię dania, które są szybkie w przygotowaniu tzn. czas ich przygotowania nie zajmuje dłużej niż godzinę. Takie dania mogę polecić wszystkim
Kuchnia PaulettesKurczak to danie odświętne. Zazwyczaj przygotowywany na niedzielny obiad, na święta lub urodziny. Jest to danie pełne elegancji. Każdy przygotowuje go na swoje
Kuchnia PaulettesPyszne takie danie wszystko w jednym- mięso, ziemniaki i warzywa. Lubię takie kombinacje. To jest duża porcja wystarczy na 4-5 osób. Jak robię takie
Kuchnia PokoleńBardzo polskie danie, kapusta kiszona i golonka, mniam. Golonkę doprawić solą, pieprzem, kminkiem, chilli, papryka słodka i wędzona. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć golonki
Kuchnia PokoleńBardzo dobre danie i szybkie w przygotowaniu. Następne danie Madziuni, dziękuję. Piersi kurze pokroić w kostkę, doprawić solą, pieprzem ,pokruszoną kostką rosołową, papryką, polać
Kuchnia PokoleńŚwietna alternatywa dań jednogarnkowych. Proste w przygotowaniu i bardzo smaczne :) Sprawdzi się zarówno jako szybki obiad lub posiłek do pracy. Delikatna nuta mięty dodaje
Tagebuch po polsku