To danie wyszło super, nie jest zbyt ostre. Zaletą tego dania jest to że robi się w ekspresowym tempie. Kilkanaście minut i obiad
Kuchnia PokoleńTo danie z kuchni meksykańskiej możecie podać na różne sposoby. Jednym z nich to serwowaną w towarzystwie z ugotowanym ryżem, `farsz zawijany w tortillę lub
Kuchnia PokoleńSzybkie, soczyste roladki z indyka nadziane niezwykle aromatyczną, wyrazistą pikantną tradycyjną hiszpańską kiełbasą i ciągnącym żółtym serem to świetna propozycja mięsnego dodatku do dania obiadowego. Roladka sprawdzi się również w roli imprezowej przekąski serwowanej na zimno. Składniki: 750g fileta z indyka 20 plastrów kiełbasy chorizo 10 plastrów żółtego sera np. gouda sól pieprz przyprawa do kurczaka oliwa
Szalona Kuchnia EwelinyTo danie najlepiej podać z ryżem, kopytkami lub makaronem. Idealne danie na imprezy, łatwo się go serwuje i pysznie smakuje. Schab pokroić w plasterki
Kuchnia PokoleńKrólowa dań z fasoli może być tylko jedna. Fasolka po bretońsku z sosem worcestershire na pewno przypadnie każdemu do gustu. Fasolka po bretońsku to jedno
Kuchennyviral.plNie da się ukryć, że idą Święta. Wszyscy zaczynają szaleć i prześcigają się w planowaniu dań na ten szczególny czas. Dlatego ja mam coś dla
gotować!Mięsne i ziołowe danie – aromatyczny kurczak z marchewką i pieczarki podduszone i podane z kaszą gryczaną. Moje smaki Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 2 szklanki mrożonej w kostce marchewki 1 cebula 6 dużych pieczarek 1 szklanka kaszy gryczanej nie palonej szklanka wody 2 łyżki śmietany 18% sól, pieprz, lubczyk, papryka słodka i ostra, majeranek 2 liście laurowe
Zasmakuj KuchniDanie kuchni greckiej, aromatyczne i przepyszne. Polecam wszystkim wielbicielom kuchni greckiej i bakłażanów a także tym którzy chcieliby zacząć swoją przygodę z kuchnią grecką. Danie
Moje Małe CzarowanieTakie danie można serwować z makaronem lub ryżem. Smacznego Do woka wlać olej, rozgrzać. Dodać pastę curry i chwilkę smażyć aż poczujecie jej intensywny zapach
Kuchnia PokoleńRewelacyjne danie, smak jak gołąbki a mniej pracy. Bardzo nam smakowało, mogę bez obawy polecić to danie. Przygotowanie klopsów – w małym garnuszku ugotować
Kuchnia PokoleńWymyśliłam danie iście królewskie a zdarzyło się to tak: byliśmy na grzybobraniu i nazbieraliśmy mnóstwo nierozwiniętych kapeluszy kani - czubajka kania . Już brakło mi pomysłów co
Moje Małe CzarowanieTakie danie wymyśliłam sobie na obiad. Kurek w sklepach i na targu coraz więcej więc i ochoty człowiek nabiera na nie, a kiedy już się
Gotowanie...to proste !Danie przygotowałam na piątkowy obiad, bardzo mi zasmakował taki gulasz, jest lekki a zarazem sycący. Podałam go z kaszą jęczmienną perłową. Składniki: 1 opakowanie mrożonych
Bajeczna KuchniaTo danie najlepiej podawać z ryżem. Ja użyłam dzikiego ciemnego ryżu. On jest pół na pól z białym. Jeśli nie lubicie z winem to można
Kuchnia Pokoleń