Czas Przygotowania : 15 min Czas Gotowania : 20 min Gotowe w : 35 min Liczba porcji : 4 Potrzeba matką wynalazków kiedyś ktoś tak powiedział i miał rację! Mieliśmy
uDolores.pl - tylko sprawdzone przepisyuprzedniego podgotowania to w zależności od mięsa może to zająć około 2 godziny. Najlepsze żeberka to takie, które są bardzo dobrze wypieczone i odchodzą od kości. Lubisz dania mięsne? Jeśli tak to wypróbuj nasz przepis na Sznycle z indyka . The post Karmelizowane żeberka z piekarnika appeared first on MeCooks
mecooksKotlety schabowe w cieście czosnkowym Te kotlety wyglądają na pierwszy rzut oka jak zwykłe, tradycyjne schabowe, jednak w tym przypadku przed panierowaniem mięso jest marynowane w
Blog z ApetytemKurczaczki buffalo Chrupiące i soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym i lekko słodkawym sosie al’a Buffalo to pyszna przekąska, która świetnie sprawdzi się na każdym
Blog z ApetytemSerowe rogaliki z dżemem – przepis na pyszny i szybki deser, który posmakuje wszystkim! Artykuł Serowe rogaliki z dżemem pochodzi z serwisu Pogotujmy.pl .
Pogotujmy.plBurgery wołowe z panierowanym serem i sosem chili – doskonały przepis na jeszcze doskonalszego w smaku burgera. Artykuł Burgery wołowe z panierowanym serem i sosem chili
Pogotujmy.plPizza z salami, papryką i bazylią – w tym przepisie znajdziecie moją recepturę na idealne ciasto na pizzę, szybki sos pomidorowy i uzupełnienie całości w postaci
Pogotujmy.plKopytka dyniowe z rozmarynowym masłem – doskonały pomysł na obiad lub pyszny dodatek do niego! :) Artykuł Kopytka dyniowe z rozmarynowym masłem pochodzi z serwisu Pogotujmy.pl .
Pogotujmy.plKlasyczna polska potrawa gości na naszych stołach od lat. Robiły ją nasze mamy i babcie, robimy i my. Nawet mimo to że jest dość ciężkostrawnym posiłkiem
nietylkopasta.plKotlet cordon bleu to brat bardziej znanego kotleta de volaille. Z tą różnicą, że cordon bleu nadziewany jest szynką i serem oraz według mnie jet prostszy
nietylkopasta.plPełnoziarnista tarta z indykiem Ciasto: 20 dkg mąki pełnoziarnistej, 3 łyżki jogurtu naturalnego, 3 łyżki oliwy, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, zioła prowansalskie
Kuchnia moimi oczamiRoladki faszerowane z mięsa mielonego Pomysł na bardzo smaczny, a zarazem prosty i szybki w wykonaniu obiad. Roladki możemy podać z ziemniakami, kluskami lub kaszą, w
Blog z ApetytemMeksykański kociołek Pikantne, rozgrzewające i przepyszne danie w meksykańskim stylu. Syta i prosta w przygotowaniu potrawa jednogarnkowa, która świetnie sprawdzi się jako szybki obiad dla
Blog z ApetytemStrogonow wołowy z papryką Boeuf Strogonow to pyszny i aromatyczny gulasz jednogarnkowy z wołowiny i warzyw. Oryginalnie to danie przygotowuje się z polędwicy wołowej, jednak
Blog z Apetytem