Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem

Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem

Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem

Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem Roladki naleśnikowe zapiekane z bolońskim farszem pod pierzynką z beszamelu i sera to świetny pomysł na pyszne danie obiadowe lub imprezową zapiekankę. Polecam!     Składniki: ok 10 sztuk naleśników PRZEPIS TUTAJ Farsz: 0,5 kg mielonego mięsa wieprzowego 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 puszka krojonych pomidorów 1/2 czerwonej papryki 1/2 żółtej papryki 1 marchew 1/3 szklanki bulionu 1 łyżka koncentratu pomidorowego Przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka mielo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.