Serowe rogaliki z dżemem – przepis na pyszny i szybki deser, który posmakuje wszystkim! Artykuł Serowe rogaliki z dżemem pochodzi z serwisu Pogotujmy.pl .
Pogotujmy.plBurgery wołowe z panierowanym serem i sosem chili – doskonały przepis na jeszcze doskonalszego w smaku burgera. Artykuł Burgery wołowe z panierowanym serem i sosem chili
Pogotujmy.plPizza z salami, papryką i bazylią – w tym przepisie znajdziecie moją recepturę na idealne ciasto na pizzę, szybki sos pomidorowy i uzupełnienie całości w postaci
Pogotujmy.plKopytka dyniowe z rozmarynowym masłem – doskonały pomysł na obiad lub pyszny dodatek do niego! :) Artykuł Kopytka dyniowe z rozmarynowym masłem pochodzi z serwisu Pogotujmy.pl .
Pogotujmy.plKlasyczna polska potrawa gości na naszych stołach od lat. Robiły ją nasze mamy i babcie, robimy i my. Nawet mimo to że jest dość ciężkostrawnym posiłkiem
nietylkopasta.plKotlet cordon bleu to brat bardziej znanego kotleta de volaille. Z tą różnicą, że cordon bleu nadziewany jest szynką i serem oraz według mnie jet prostszy
nietylkopasta.plPełnoziarnista tarta z indykiem Ciasto: 20 dkg mąki pełnoziarnistej, 3 łyżki jogurtu naturalnego, 3 łyżki oliwy, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, zioła prowansalskie
Kuchnia moimi oczamiRoladki faszerowane z mięsa mielonego Pomysł na bardzo smaczny, a zarazem prosty i szybki w wykonaniu obiad. Roladki możemy podać z ziemniakami, kluskami lub kaszą, w
Blog z ApetytemMeksykański kociołek Pikantne, rozgrzewające i przepyszne danie w meksykańskim stylu. Syta i prosta w przygotowaniu potrawa jednogarnkowa, która świetnie sprawdzi się jako szybki obiad dla
Blog z ApetytemStrogonow wołowy z papryką Boeuf Strogonow to pyszny i aromatyczny gulasz jednogarnkowy z wołowiny i warzyw. Oryginalnie to danie przygotowuje się z polędwicy wołowej, jednak
Blog z ApetytemMieliście okazje próbować kiedyś indyjskich pikli? Używane są w tamtejszej kuchni jako dodatek do dania czyli tzw. side dish. Możecie znaleźć je też na
nietylkopasta.plDruga z kolei zawiera 29 oryginalnych przepisów znanego polskiego szefa kuchni Darka Kuźniaka. Co możemy przygotować w wolnowarze? Dosłownie wszystko. Zupy, gulasze, konfitury, zapiekanki, dania rybne, mięsne, warzywne, dania z makaronem czy kaszą, jak również ciasta i desery, co było dla mnie sporym zaskoczeniem. Darek Kuźniak w swojej broszurce proponuje np.: “Zapiekane jabłka z cynamonem
Moja DelicjaWieprzowy gulasz węgierski – doskonały pomysł na pyszny obiad dla całej rodziny. Artykuł Wieprzowy gulasz węgierski pochodzi z serwisu Pogotujmy.pl .
Pogotujmy.plDzisiaj zapraszam Was na przepis na pyszne pączki, który już może wydać Wam się nieco znajomy. Nie są to klasyczne pączki, a pączki przygotowane z dokładnie
Pogotujmy.pl