Łopatka wieprzowa pieczona z warzywami – bez tłuszczu
Łopatka wieprzowa pieczona z warzywami – bez tłuszczu
Przepis na : obiad
Łopatka wieprzowa pieczona z warzywami bez tłuszczu Smaczny i kolorowy obiad z piekarnika. Dobrze przyprawione mięso wieprzowe pieczone z warzywami i bez dodatku tłuszczu jest bardzo soczyste i kruche. Świetny obiad dla całej rodziny, który praktycznie robi się sam i to w jednym naczyniu! Składniki: 1 kg łopatki wieprzowej ok 1 kg ziemniaków 1/3 główki kapusty 1-2 marchewki opcjonalnie 2-3 gałązki selera naciowego 1 papryka papryka (użyłam pół czerwonej i pół żółtej) kilka pieczarek pół cukinii p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, mięso, obiad, danie jednogarnkowe, cukinia, kapustą, pieczarki, ziemniaki, bez pieczenia, mięso mielone, seler naciowy, sałatka, sałatki, przekąski, przystawki, przekąska, dania mięsne, dania bez mięsa, sałatka imprezowa, pomysł na obiad, czerwona kapusta, pieczone ziemniaki, sałatka z selerem
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz