Najsztub, dziennikarz i kucharz. Sałatka jest mega prosta i przepyszna, aromatyczne warzywa w jeszcze bardziej pachnącym sosie. Polecam i zajadajcie się sałatką. W prostocie siła jak mawiają. Sałatka z cukinii i bakłażana. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe CzarowanieSkładniki: 1 puszka jackfruita 1 mała cukinia 1 cebula 1/2 czerwonej papryki 150 g białej kapusty 5 łyżek sosu teryiaki 3 łyżki sosu sojowego 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka mielonego … Czytaj dalej Gulasz warzywny z jackfruitem
czarrna od kuchniSkładniki: 1 opakowanie gnocchci 1 mała cukinia 1/2 czerwonej papryki 1 średni ziemniak 1 cebula 1/2 pora 1 puszka krojonych pomidorów 40 g suszonych pomidorów bez oleju 2 ząbki czosnku … Czytaj dalej Gnocchi z warzywnym ragout
czarrna od kuchniSkładniki: 360 g fileta z indyka 2 cebule 1/2 cukinii 3 łodygi selera naciowego 100 g koncentratu czubryca czerwona czosnek niedźwiedzi suszony czosnek w proszku pieprz ziołowy jarzynka Przygotowanie: Fileta … Czytaj dalej Indyk w warzywach
czarrna od kuchniSkładniki 1/2 kg ziemniaków 1 większa cukinia 2 jaja 1/2 szklanka mąki pęczek szczypiorku lub 1 mała cebula sól, pieprz olej do smażenia sos grzybowy: 40 dkg grzybów leśnych, u mnie … Czytaj dalej Placki cukiniowe z sosem kurkowym
czarrna od kuchniSałatka z ryżem to idealne danie obiadowe. Syci na długo, możesz ją zjeść na ciepło lub na zimno. Z dodatkiem cukinii i awokado zawiera mnóstwo cennych składników. Dodatek czarnych oliwek oraz kaparów dodatkowo wzbogaca smakowo i tworzy oryginalna całość. Zapraszam do przepisu
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Składniki: 1 kostka tofu naturalnego marynowanego w chili 1 opakowanie passaty pomidorowej 400 g 250 g fasolki szparagowej 1 papryka 150 g cukinii 1 cebula 1/2 łyżki pstrej pasty paprykowej … Czytaj dalej Leczo z tofu
czarrna od kuchnizdrowe, bo mają w sobie warzywa i ryż ci, którzy nie przepadają za warzywami powinni ich spróbować, bo w kotlecikach warzywa, po prostu fantastycznie smakują. Artykuł Kotleciki wegetariańskie z cukinią pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia
SprawdzonaKuchnia.plKolejny pomysł na cukinię. Tym razem z dodatkiem octu., czosnku i pietruszki
Stare Garyogniu przez godzinę. Z fasoli odcinamy końcówki, dodajemy do mięsa, wraz z pokrojoną w piórka cebulą, dusimy przez 20 minut, następnie dodajemy pokrojoną w dużą kostkę paprykę, w plastry cukinie oraz pieczarki i pomidory z puszki. Mieszamy - dusimy na małym ogniu kolejne 20 minut - mięso w tym czasie powinno być już miękkie. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem
Lena GotujeSkładniki: 1 opakowanie wędzonego tofu 1/2 cukinii 1/2 papryki 1/3 brokuła 1 mała cebula 2 łyżki oleju przyprawa do grilla Przygotowanie: Brokuła podzielić na małe różyczki i wrzucić na 2 … Czytaj dalej Szaszłyki z tofu
czarrna od kuchniDelikatny a zarazem sycący pomysł na bezmięsny obiad. Wystarczy kilka prostych składników i można delektować się wyśmienitym daniem. Artykuł Roladki z cukinii z ricottą w sosie pomidorowym pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją
Pieprzyć z FantazjąProteinowy mus jagodowy „Fit przepisy od Baletnicy„ Cukinie faszerowane „Fit przepisy od Baletnicy Sezonowo„ Ciasto jogurtowe „Fit przepisy od Baletnicy„ Leniwe z owocami „Fit przepisy od Baletnicy„ Niezwykłe ogórki „Fit … Czytaj dalej Gotuję z Baletnicą
czarrna od kuchniSkładniki: 1 puszka ciecierzycy w zalewie 200 g cukinii 1/2 brokułu 10 g suszonym pomidorów bez oleju 1 papryka, u mnie zielona 100 g jogurtu naturalnego sól, pieprz słodka i … Czytaj dalej Ciecierzyca duszona z warzywami
czarrna od kuchni