Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Pyszny przepis na udka z kurczaka w sosie miodowo – musztardowym. Miód i musztarda stanowi doskonałe połączenie smakowe
Marta GotujePomysł na szybki i niedrogi obiad – pieczone kawałki kurczaka z młodymi ziemniakami i cebulką. Danie obiadowe, które samo się robi. Jeżeli nie macie zbyt dużo
UgotowaćWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Znacie jarmuż, a może często go jadacie? Ja lubię bardzo, w ostatnich dniach często przygotowuję posiłki z jego udziałem
Marta GotujeDwaejibulgogi. Nie, że dwa buldogi z grilla. Tylko nasza ukochana wieprzowina, która dobrze zamarynowana i upieczona na grillu smakuje najlepiej. No otro, po koreańsku. Podana z
slodkokwasnaplProdukt y potrzebne; ser camembert 2Sztuki płatki kukurydziane 300Gramów jajko 3Sztuki olej 1Szklanka do konfitury; żurawina suszona 50Gramów jabłko 1/2Sztuki wino czerwone 4Łyżki cukier 4Łyżki mix
pichcisztoSałata rzymska dzięki swojej wszechstronności prawie zawsze znajduje się w mojej lodówce. Surową można wykorzystać w wrapach z kapusty rzymskiej, a lekko sparzoną w gołąbkach. Dziś
wegetalerze(długi początek opowiadający o życiu z Gotowaniem, dopiero pod koniec opowiadający o naszym dzisiejszym daniu) Nigdy nie przejmowałam się świętami i nie wyczekiwałam ich tak bardzo
wegetalerzePrzepis na Dietetyczne Babeczki Pomidorowe. Zapraszam do wypróbowania CZYTAJ DALEJj >>>
Sylwetka Od KuchniSłowami Magdy Umer..... Tańczcie dziewczyny, tańczcie,wiosennie, zielennie, kochajcie miłością otulcie się ślicznie wiosennie, lirycznie...
w mojej kuchniWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Śledzie pod pierzynką znane inaczej szuba to warstwowa sałatka śledziowa z warzywami. Połączenie wyrazistych śledzi z łagodnymi warzywami
Marta GotujePamiętacie wigilijną zupę migdałową? Jeden z komentarzy pod wpisem brzmiał: „O… na słodko? A ja już się nastawiałam na hiszpańską wersję (którąż to uwielbiam) […
Gotuj z Blue RavenHej! Jeżeli smakują Wam azjatyckie przyprawy i wschodnie połączenia smakowe to zapraszam na prosty, odżywczy i smaczny obiad :). Znajdziemy w nim imbir, liść kolendry, pieprz syczuański
Kuchnia PROzdrowotnaDomowy koncentrat warzywno-drobiowy, innymi słowy domową kostkę rosołową, mam w domu od trzech tygodni. Zdążyłam nią obdarować znajomych, kilka osób zaraziłam chęcią zrobienia w domu
bistro mamaWalentyki już jutro, a ja tu z pastą rybną... Miałam do wyboru albo przesłodkie bezy albo pastę z makreli. Postawiłam na pastę, bo ją kocham bardziej
bistro mamaOstatni post na blogu opublikowałam ponad tydzień temu. Nie pamiętam kiedy miałam tak długą przerwę... zdjęcia robię dalej, magazynuję wszystko na dysku twardym, obrabiam, ale brakuje
bistro mama