Ryba po grecku wg przepisu Magdy Gessler

Ryba po grecku wg przepisu Magdy Gessler

Ryba po grecku wg przepisu Magdy Gessler

Przepis na : obiad

Post Ryba po grecku wg przepisu Magdy Gessler pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

PaulinkaPaulinka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryba, greckie, ryba po grecku, tarta, ryby, papryka, mielone, mąka, słodkie, bułki, por , obiad, seler, pomidor, cukinia, cebula, marchewka, dorsz, bułka pszenna, tarta na słodko

Inne przepisy z Kulinarne Przeboje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
kudels, 26 marca 2013 13:29:19

czuję święta :)) bo ryba jest dobra na wszystko!

Justyna Bąk, 26 marca 2013 16:29:28

też podobnie robię rybkę:) smacznie wygląda:)

Marta, 26 marca 2013 16:45:53

Dobra ryba nie jest zła:)

Anonymous, 24 lipca 2013 10:47:04

Nie tylko na święta!Sos grecki robię w dużej ilości na raz.Moja wersja jest bez cukinii i z koncentratem pom.Więc dość szybko.Najlepiej gdy warzywa jeszcze się nie rozgotują „na amen”.Szczodrą ręka wykładam na rybę.Resztę sosu porcjuję w pojemniki i zamrażam.Zelazna rezerwa!.Przystawka na zimno,kolacja na ciepło w chłodniejsze dni,niespodziewani gości – proszę bardzo, nawet piątkowy obiad(nie,nie -już bez ziemniaczków).Bo dyżurna ryba -dorsz,tilapia, czy sola zawsze w zamrażarce powinna być! DORO

Magma, 7 marca 2014 12:25:09

bardzo lubię rybę po grecku, tez korzystam z tego przepis:)