Top lista
Lista blogów A-Z
Lista tagów A-Z
Jak dodać bloga?
Regulamin
polityka prywatności
Kontakt
Ostatnio szukane
Konto
Logowanie email
Logowanie Facebook
Logowanie Google
Przepisy
Carpaccio z sharona z pikantnym twarogiem w oliwie.
146
BaRepas
Owsianka królewska z wanilią i skórką pomarańczy.
167
BaRepas
Kurczak pieczony z pieczarkami, słodkimi ziemniakami i jarmużem.
193
BaRepas
Sałatka szpinakowa z jajkiem
242
BaRepas
Makowe francuskie koperty.
126
BaRepas
Falafel z sosem ogórkowym z chrzanem i grillowanym kurczakiem z czosnkiem niedźwiedzim
175
BaRepas
Sałatka z tuńczyka z grzankami.
285
BaRepas
Gnocchi serowe w sosie pomidorowym.
187
BaRepas
Tarta tatin z karmelizowanymi jabłkami i gruszką.
160
BaRepas
Francuska kaczka w pomarańczach z sosem czekoladowym z porzeczkami.
148
BaRepas
Makówki staro-wielkopolskie z przepisu mej kochanej babci.
128
BaRepas
Strudel wiedeński z jabłkami, gruszką i nutą goździkową.
109
BaRepas
Kurczak w cieście francuskim na dwie nuty z surówką z marchwi i brzoskwini.
167
BaRepas
Raviolo z kozim serem, szpinakiem i płynnym żółtkiem ze szpinakową sałatką z brzoskwinią.
204
BaRepas
Postne peere z cebulką, jajkiem sadzonym, bazyliowym kefirem i surówką z pekinki.
162
BaRepas
Zupa krem z zieloną soczewicą i smażonymi pomidorami.
173
BaRepas
Carpaccio z łososia i awokado z winegretem na occie z cydru.
150
BaRepas
Zapiekana wołowina pod peere z dziczyzną.
179
BaRepas
Tatar z łososia wędzonego z awokado z nutą cytrusową.
121
BaRepas
Spaghetti pełne ziarno z pesto na nerkowcach.
155
BaRepas
Crumble z karmelizowanymi jabłkami i gruszką pod kruszonką z płatkami owsianymi i nerkowcami.
202
BaRepas
Jajko w koszulce pod parmezanem na grzance z zielonymi pomidorami i sosem paprykowym.
136
BaRepas
Łosoś w porowych papilotach z puree limonkowym z miętą.
171
BaRepas
Kaczka w cydrze z karmelizowaną renetą, ziemniakami i winną kapustą włoską.
190
BaRepas
Fondant czekoladowy z wanilią i nutą chilli.
158
BaRepas
Quattro fromaggi na bagietce z pesto.
167
BaRepas
Carpaccio z zielonej gruszki z rukolą, rokpolem i olejem lnianym.
166
BaRepas
Soupe a la creme z zielonych smażonych pomidorów i grillowanej papryki z chipsem z szynki.
150
BaRepas
Boeuf Bourguignon a la maison z puree z ciecierzcy
163
BaRepas
Fetta di salmone z awokadowym serkiem i miękkim zapieczonym jajkiem.
156
BaRepas
Zapiekana wołowina pod kołdrą z peere z kapustą włoską
168
BaRepas
Risotto grzybowe z szafranem i grillowanym czerniakiem.
147
BaRepas
Wybierz stronę :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Autor
baRepas
×