Zapiekana wołowina pod kołdrą z peere z kapustą włoską
Zapiekana wołowina pod kołdrą z peere z kapustą włoską
Dziś był okropnie ciężki dzień. Rano odwożąc Pabla do przedszkola, zamiast najpierw pojechać zatankować, wybrałem drogę bezpośrednio do przedszkola. I to był mój błąd. Stanąłem i przez to wszystko się posypało. Cały dzień i wszystkie plany poszły do lamusa.Te kulinarne też, dlatego dziś coś na szybko.Składniki:-0,5kg wołowiny mielonej-1,5kg ziemniaków-masło-kapusta włoska ćwiartka-szczypiorek, tymianek, czosnek niedźwiedzi, sól, pieprz-białe wino półwytrawne -śmietana 12%-mleko-mozzarella-parmezan-pomidory koktajloweZiemnikaki gotujemy. Zagnia... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, czosnek, mięso, kapustą, mielone, pomidor, włoska, wołowina, siekane, cebula, ziemniak, ziemniaki, masło czosnek, mięso mielone, zapiekane ziemniaki z tymiankiem, ziemniaki zapiekane
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję