Carpaccio z łososia i awokado z winegretem na occie z cydru.

Carpaccio z łososia i awokado z winegretem na occie z cydru.

Carpaccio z łososia i awokado z winegretem na occie z cydru.

Dzień zakupów przedświątecznych, czyli trzy godziny spędzone w markecie, to coś czego nie znoszę. No dobra, może trochę lubię, bo zawsze wynajdę coś, czego będę mógł użyć w kuchni. Dziś znalazłem ocet robiony na bazie cydru.Będziemy potrzebować:-łosoś wędzony-awokado-ocet cydrowy-czerwona cebula-oliwki zielone-oliwa-sól, pieprz-papryka czerwona świeża obrana-grzanka pełnoziarnista-nerkowce uprażone zgniecione w moździerzu-parmegiano regiano-bazylia świeżaNa cienko pokrojone plastry łososia wykładamy kolejno awokad... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu BaRepas

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.