Carpaccio z sharona z pikantnym twarogiem w oliwie.

Carpaccio z sharona z pikantnym twarogiem w oliwie.

Carpaccio z sharona z pikantnym twarogiem w oliwie.

Ostatnio eksperymentuję z sharonem. Ten pomidor o delikatnym, słodkim posmaku śliwki, bo właśnie do konsystencji pomidora mógłbym go porównać, jest ciekawą bazą do różnego rodzaju przystawek. Owoc ten możecie znaleźć również pod nazwą kaki, lub persymona. Dziś coś co stanowczo mógłbym nazwać eksperymentem w mej kuchni; szybko skonsumowanym eksperymentem.Czego użyłem:-obrany, pokrojony w cieniutkie plastry sharon-twaróg półtłusty moczony w zalewie-strzępki jarmużu-ocet balsamiczny-sól i pieprz-czerwona cebulaZalewa d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu BaRepas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.