Przygotowałem ten chłodnik jakiś czas temu i nie opisałem od razu. Teraz już nie bardzo pamiętam jakie myśli towarzyszyły "procesowi twórczemu". Przez ostatni tydzień byłem w
zadanie-gotowanieTo już dziś! Kolejny mecz naszej reprezentacji na Euro2016. Okazując im wsparcie, jem na obiad rosół – tak, jak oni robią to codziennie (jeśli wierzyć słowom
WiszniówkaNiesamowicie wyborny krem z aromatycznych grzybów, w asyście świeżego lubczyku i kaszy. Składniki 500 g boczniaków 1 duża cebula 1 łyżka masła 1 łyżka posiekanego
R'n'G KitchenJedno z najbardziej popularnych dań w kuchni poleskiej. To nic innego jak duszona fasolka w sosie pomidorowym z dodatkami. Można dodać do niej mięso, kiełbasę, pieczarki
Zasmakuj KuchniDynia to popularne warzywo, które na stołach pojawia się już... Artykuł DYNIA – ZŁOTO JESIENI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPor to bliski kuzyn czosnku i cebuli. Od tysięcy lat uprawiany... Artykuł NA PORA PRZYSZŁA PORA pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWiadomo, że w upalne dni nasze kubki smakowe "domagają" się lekkich i zwiewnych potraw. Smakuje na gorąco, jak i na zimno. Składniki 3 młode marchewki
R'n'G KitchenŚwietne połączenie pomarańczy z pomidorami. Dla wielbicieli pomidorówki z ryżem, będzie istną kulinarną rozpustą. Składniki 2 młode marchewki 1 łyżka klarowanego masła 1 duża pomarańcza
R'n'G KitchenKiedy żar się z nieba leje, dobrze orzeźwić się chłodną... Artykuł CHŁODNIK OGÓRKOWY Z KOPERKIEM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINELata jeszcze nie ma, a już pogoda raczy nas upalnymi dniami. Szukamy wtedy ochłody w zimnych napojach i daniach. Chłodniki są świetne na upały. Sycące, chłodzące
Moja DelicjaGorąco, gotować się nie chce i jeść też za bardzo się nie chce. Idealnie wtedy sprawdzają się chłodniki. Są lekkie, trochę posilą a co najważniejsze przyjemnie
Monia miesza i gotuje