My Blueberry Corner by "jagodzianka" Przygotowując potrawy z ryb zawsze zostają jakieś resztki – kręgosłupy, ogony, głowy. Z tych części można zrobić rewelacyjny wywar rybny, … Przeczytaj
My Blueberry CornerKochani macie czasem tak , że chce wam się domowego makaronu?? Ja ostatnio tak ciągle mam, a to do rosołu a to ze szpinakiem a to z
Różowa kuchniaah jakie to dobre, bardzo proste, przyjemne, delikatne Czytaj więcej »
Pasja tworzeniaLubicie zupkę z młodej kapusty? bo ja tak. młoda kapusta marchewka korpus z kurczaka ziemniaki koncentrat pomidorowy (3-4 łyżki) sól, listek, ziele koperek Porcję rosołową
Moje domowe kucharzenieMniaaaammmm! Kochani zapraszam Was na przepyszny krem z pomidorów przepis prosto z Sycylii. Uwielbiam takie połączenia smaków, słodkie pomidory, czosnek podprażany na aromatycznej oliwie z oliwek
SMYKWKUCHNIPyszny, kremowy i gęsty krem z porów. Lubię takie zupki. Są dość lekkie, smaczne i sycące. robi się dość szybko i zazwyczaj smakują każdemu. Krem z
SMYKWKUCHNIDzisiaj będzie się działo! nie mówię tu o kuchennych działaniach ale o tym, że matka Wiewióra z Małżonem i Córcia idą prawie jak za dawnych czasów
Dzieje kuchennej WiewióryPomału nachodzi ochota na więcej warzyw i owoców. Zima już dawno za nami ( i miejmy nadzieję że nie spłata psikusa i nie powróci przed majówką!), więc
Z Majeczką w kuchniKREM Z MŁODEJ BOTWINKI to obowiązkowa pozycja w sezonie na... Artykuł KREM Z MŁODEJ BOTWINKI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINENie mogę uwierzyć, że za dwa dni święta, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że leje jak podczas byle jakiej jesieni ;-) Nie mogę uwierzyć, że jeszcze jeden dzień
Czary - gary w kuchniTak sobie myślę, że po wczorajszym dniu pączkowej rozpusty, a przed jutrzejszą ostatnią sobotą przyda się przepis na coś lżejszego :-) Ja ostatnio głównie bazuję na różnych
Czary - gary w kuchniRobi się coraz cieplej, warto więc zaopatrzyć się w kilka... Artykuł CHŁODNIK Z AWOKADO, OGÓRKIEM I MIĘTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEUwielbiam fasolkę chyba pod każdą postacią. Przez kilka ostatnich dni było tak chłodno i nieprzyjemnie, że postanowiłam ugotować właśnie takie rozgrzewające i sycące zarazem danie. Lubicie
Smakołyki Asi