Proponuję na dzisiejszy dzień coś szybkiego i na czasie, czyli botwinę. Jest to pyszna zupka chłodnik lub na gorąco. Smakuje wybornie. Składniki: 2 pęczek botwinki
Różowa kuchniaPyszne kluseczki z wątróbki drobiowej i delikatnego mięsa z piersi kurczaka. Doskonały dodatek do niedzielnego rosołu. Zasmakuje małym i dużym. 50 dag wątroby
Takie tam pichcenieChłodnik wiosenny z botwinką, buraczkiem i jajkiem! W gorące dni, które już nadeszły, najlepiej na obiad smakuje chłodnik z młodej botwinki i buraczków. Chłodnik sam w
SMYKWKUCHNIWspaniałe połączenie naszych dwóch "różyczek". Nawet nie sądziliśmy, że aż tak pysznie wyjdzie. Składniki 1 brokuł 1 mały kalafior 1 ząbek czosnku pieprz czarny
R'n'G KitchenW końcu nastała prawdziwa wiosna, ale niektórych z nas dopada przeziębienie. Polecam przygotować smaczny i sycący rosół. Szybko postawi na nogi. Świetnego aromatu dodaje masło klarowane
Truskawkowa Fiesta1 pęczek botwinki z ładnymi buraczkami , sok z cytryny, sól, cukier, 1 – 2 łyżki syropu z owoców czarnego bzu, śmietana 12%, 100 g ugotowanych młodych ziemniaków
królestwo garówCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuduży seler korzeniowy gruszka bulion ok 1.5 litra oliwa kilka łyżek cebula pestki dyni szczypta cynamonu ewentualnie śmietanka Seler obieramy i kroimy w dużą kostkę, cebule
AZgotuj!Chłodnik litewski sprawdza się się od maja do września, mało tego występuje w filmie Pan Tadeusz , może jest aktorem drugoplanowym, ale tak smacznym, że Oskara
Kuchnia bezglutenowa Loli1 kg szparagów, oliwa, 3 żółtka, 150 ml śmietany (10% jogurtowa), sól, gałka muszkatołowa, cukier, sok z cytryny (2-3 łyżeczki), Szparagi umyć, odłamać zdrewniałe końcówki
królestwo garówOstatnio wszystko robię w biegu, brak czasu to mój największy dylemat bo gdyby doba miała załóżmy 30 godzin ... oj byłoby o wiele łatwiej .... Ale moi drodzy
Kulinarny Świat Konczi i SzpileczkiSzpinak jest to roślina jednoroczna z rodziny szarłatowatych. Uznawany jest za roślinę antynowotworową i chroniąca przed miażdżycą. Badania potwierdziły, że właściwości te zawdzięcza dużej zawartości witaminy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Najwyższa pora na wiosenny chłodnik chociaż pogoda wcale nie zachęca do takiego jedzenia. Chłodnik z zasady powinien być zimny i chłodzić w upalny dzień a coś
Smaczna PyzaNa zupkę gulaszową zawsze znajdą sie chętni. Zupka jest bardzo smaczna i pożywna. Można ją doprawić tak jak lubimy - bardziej łagodnie lub na ostro. Akurat w
Monia miesza i gotuje