Żar wręcz leje się z nieba, takie dni proste zimne potrawy i napoje smakują najlepiej. Chłodnik z melona i arbuza jest bardzo orzeźwiający. Spróbujcie sami Składniki
Z Majeczką w kuchniJest młoda kapustka więc na stole nie może zabrakąć zupki z jej udziałem. W połączeniu z innymi młodymi warzywami smakuje wyśmienicie. Zupka jest lekka a zarazem
Monia miesza i gotujeNa upały polecam lekkie obiady . N ajlepiej sprawdzi się chłodnik z botwinki ! Czytaj więcej »
Ana Mari's worldNa upały polecam lekkie obiady . N ajlepiej sprawdzi się chłodnik z botwinki ! Czytaj więcej »
Ana Mari's worldBarszcz, ugotowany z surowych tartych buraczków z dodatkiem dorodnych borowików, suszonych śliwek i kwaśnego jabłka. Harmonijnie doprawiony miodem, szczyptą majeranku oraz czosnkiem. Od razu po
cool and minty700 g buraków* 150 ml cukru, 100 ml octu winnego, 6 rzodkiewek, 2 ogórki gruntowe, 3 jajka, koperek, 500 ml maślanki, 150 ml jogurtu, sok z
królestwo garówJest bogaty w białko, potas, błonnik pokarmowy, a ponadto świetnie... Artykuł BÓB – TAM GDZIE FASOLA NIEDOMAGA pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWitam serdecznie Chciałabym zaproponować przepis na pyszny chłodnik z botwinką, jest prosty w przygotowaniu i bardzo smaczny, idealnie nadaje się do podania w upalne dni. Chłodnik
Uwaga Babcia GotujeNa upalne dni najlepsze są chłodniki. Składniki: 2 pęczki botwinki 2 litry wody 1 pęczek koperku 1 ogórek zielony 4 jajka 1 szklanka śmietany 18 % sól
Kuchnia u BietkiSkładniki: 1,5 l wody 2 marchewki połowa selera 1 pietruszka 1 cebula 250 g mniejszych kwiatów kalafiora mały pęczek szczypioru i koperku łyżka jogurtu naturalnego
Zasmakuj KuchniStało się…upały niemające litości skutecznie odstraszają od gotowania i szaleństw w kuchni. Ale coś jeść trzeba, prawda? :) Jeśli nie zdążę przygotować sobie obiadu wcześniej
Mienta blog