przekąska - 23005 przepisów (strona:1120/1534)

FASOLKA SZPARAGOWA Z MIGDAŁAMI 238

Sezon na zieloną fasolkę zbliża się wielkimi krokami. Można, oczywiście,... Artykuł FASOLKA SZPARAGOWA Z MIGDAŁAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
POMARAŃCZOWY RABARBAR POD ORZECHOWĄ KRUSZONKĄ 221

Rabarbar sam w sobie jest niesamowity, a kiedy połączymy go z innymi aromatycznymi składnikami, potrafi kompletnie uzależnić! Taki waśnie jest POMARAŃCZOWY RABARBAR POD ORZECHOWĄ KRUSZONKĄ, gdzie

COOKMAGAZINE
Hummus, pasta z cieciorki (ciecierzycy) 165

Uwielbiam cieciorkę, czy też jak jest nazywana inaczej, ciecierzycę. Pisałam już o tym poprzednio w którymś z postów. Te małe kuleczki zwane też włoskim grochem nie

Kulinarne przygody Gatity
DOMOWY DŻEM JEŻYNOWY 319

Mniej popularne niż słodkie truskawki i maliny, bardziej wytrawne i... Artykuł DOMOWY DŻEM JEŻYNOWY pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Jajecznica na słodko 171

Po raz pierwszy miałam okazję przygotować jajecznicę w wersji na słodko. Z mnóstwem cynamonu i ulubionymi owocami. Smakowała wyśmienicie! Składniki:  3 jajka cynamon aromat cytrynowy

Truskawkowa Fiesta
faszerowane pieczarki fetą z grilla 250

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 12 dużych pieczarek ok. 90 g ser feta ok. 1 szkl razowej bułki tartej 1 duża cebula 2-3 łyżeczki świeżego, posiekanego

Domowy Smak Jedzenia
Krakersy serowe 186

Pomysł zaczerpnęłam z bloga kuchnia z widokiem na , troszkę go zmodyfikowałam a efekt jest świetny! Ich główną zaletą jest to, że są szybkie i proste do

Idę coś wszamać
Sałatka z pierożkami tortellini, szynką i marynowanymi pieczarkami. 401

Bardzo lubię sałatki z dodatkiem makaronu, czy pierożków tortellini. Dzisiejsza propozycja to kolorowa, bardzo pożywna sałatka, doskonale nadająca się na drugie śniadanie do pracy, lekki obiad

Kuchnia z widokiem na ogród
Bułeczki drożdżowe z budyniem i truskawkami. 378

     Witajcie Kochani w ten ciepły, majowy dzień. Dziś mam dla Was przepis na pulchniutkie, słodziutkie bułeczki drożdżowe wypełnione waniliowym budyniem i nadającymi soczystości

Rozpustne gotowanie
Pieczarki w chrupiącej panierce z czosnkową nutą 353

Uwielbiam pieczarki. W sosach, na zapiekankach, pizzy, a także w wersji smażonej. Dziś chciałabym podzielić się z Wami przepisem na pieczarki w chrupiącej panierce z czosnkową

Słodkie okruszki
Owocowe, chrupiące nachos z mango 216

Pamiętacie może domowe żelki z mango - ruloniki bez żelatyny i agaru ? To właśnie dzięki nim wpadłam na pomysł owocowych nachos. Początkowo są bardzo chrupiące, a następnie

Be Fit Be Strong
Chaczapuri imeruli – gruziński przysmak 224

My Blueberry Corner by "jagodzianka" Chaczapuri to tradycyjna gruzińska, bezmięsna potrawa, uwielbiana przez Gruzinów i turystów. O tym daniu słyszałam wielokrotnie. Gdy odwiedziłam gruzińską restaurację …

My Blueberry Corner
Zapiekane kanapki z tuńczykiem i serem pleśniowym 180

Ryba tu i ryba tam :D Ale co tam...pysznie wyszło. Tuńczyk sam w sobie jest poezją i kwintesencją smaku. Tutaj jest przepysznie wyeksponowany. Ser nadaje

R'n'G Kitchen
FOCACCIA Z CZARNUSZKĄ I PARMEZANEM 245

Czarnuszka to po angielsku „nigella”, ale nie tylko brytyjska królowa... Artykuł FOCACCIA Z CZARNUSZKĄ I PARMEZANEM pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Pasta z pieczonej papryki, słonecznika, orzechów i rozmarynu 271

Już za tydzień koniec zajęć na uczelni, w końcu odpocznę od tej masy nauki.. Teraz tylko miesiąc praktyk, sesja i znów kolejne praktyki. Całe szczęście

Be Fit Be Strong

Proponowane wyszukiwania