KRUCHE BABECZKI Z KOZIM SEREM I BURAKIEM 297KRUCHE BABECZKI w wytrawnej wersji z kremowym kozim serkiem, słodkim... Artykuł KRUCHE BABECZKI Z KOZIM SEREM I BURAKIEM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE
CHLEBEK ARABSKI Z ZIOŁAMI 261CHLEBEK ARABSKI to nic innego jak proste ciasto na pizzę,... Artykuł CHLEBEK ARABSKI Z ZIOŁAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE
Mięso mielone z indyka z pełnoziarnistym makaronem i pomidorem 210Kolejny propozycja na smaczne, proste i pożywne danie. Mięso mielone świetnie komponuje się z pełnoziarnistym makaronem i z dodatkiem pomidora. Ciekawa propozycja na obiad lub wczesną
Truskawkowa Fiesta
Ziemniaki zapiekane z bekonem i serem pleśniowym 139Pyszne połączenie pieczonych ziemniaków z bekonem i sosem. Składniki 1 kg ziemniaków 2 czerwone cebule 200 g bekonu natka pietruszki ser blue Sos : ¾ szklanki
R'n'G Kitchen
MŁODA BOTWINA Z PARMEZANEM 183Lekko duszona BOTWINA Z PARMEZANEM w winno-miodowym sosie to doskonały... Artykuł MŁODA BOTWINA Z PARMEZANEM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE
Sajgonki (z mięsem mielonym i warzywami) 269https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Sajgonki są tradycyjną potrawą kuchni wietnamskiej. Troszkę przypominają polskie naleśniki, lecz ich smak jest zupełnie inny. Składają się
Di gotuje
HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI 209HUMMUS nie musi się kojarzyć jedynie z ciecierzycą. Proponujemy aromatyczny... Artykuł HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE
Drożdżowe racuchy mamuchy! 235Puchate, miękkie w środku i chrupiące na bokach! Trochę tłuste i kaloryczne ale naprawdę warto (: Ja uwielbiam z cukrem pudrem i suszoną żurawiną. Smacznego!
Pora na pora i pomidora
GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ 185GRILLOWANA CUKINIA jest świetna bez żadnych dodatków, ale w połączeniu... Artykuł GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE
PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I GRANATEM 267PIZZA Z PESTO SZPINAKIEM I GRANATEM to dość niecodzienne połączenie smaków i może budzić pewne obawy. Jednak niepotrzebnie - jest doskonała. Artykuł PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I
COOKMAGAZINE
Pierożki drożdżowe z kurczakiem, pieczarkami i serem żółtym 233Pyszne pierożki - idealne na małe i duże okazje, imprezy i spotkania. Pyszne na gorąco (można odpiec je w piekarniku), jak i na zimno. Idealne do zabrania
Kto ugości moich gości?
Szparagi zapiekane 144Sezon na szparagi rozpoczęty. Proponujemy w chrupiącej panierce. Składniki pęczek zielonych szparagów 2 jajka pół szklanki maki Panierka : szklanka bułki tartej pół szklanki startego parmezanu sól
R'n'G Kitchen
Sałatka z kaszy pszennej 134Bardzo smaczna sałatka, tylko podana od razu smakuje najlepiej. Składniki 150 g kaszy pszennej 250 g pomidorków koktajlowych 200 g świeżego ogórka 1 pęczek koperku 1
R'n'G Kitchen
Roladki z pstrąga z pieczoną papryką i czosnkiem niedźwiedzim 231Gotowany, smażony, grillowany, wędzony czy też pieczony – pstrąg . Ryba o wspaniałym smaku, chudym mięsie zawierająca najwięcej spośród ryb słodkowodnych kwasów omega-3. Roladki z pstrąga z
mojewypiekiinietylko
W biegu: zielony koktajl 347Czasami rano potrzebujemy szybko zjeść coś co błyskawicznie postawi nas na nogi. Dzisiaj kolejna propozycja koktajlu, tym razem zielonego. Można przelać do butelki i zabrać ze
Kuchnia w biegu