Było na słodko więc czas na coś wytrawnego i słonego, w związku, iż młode warzywa zasypują stragany i sklepowe półki dzisiaj postawiłem na młode, pachnące
Kuba GotujeWarto łączyć ser kozi z gruszką ? Oczywiście, że tak. Składniki 2 gruszki ser kozi capretto ser kozi capretto prażone płatki migdałów Kruszonka: 100g masła 100g
R'n'G KitchenCYTRYNOWY DIP Z KARCZOCHAMI – doskonale pasuje do krakersów i... Artykuł CYTRYNOWY DIP Z KARCZOCHAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEOd dziś do piątku mam wolne dzięki dniom rektorskim. Szkoda tylko, że pogoda nie dopisuje, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by nawet przy takiej szarudze
Be Fit Be Stronghttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Były już sajgonki klasyczne z mięsem mielonym ( klik ), więc tym razem przepis na popularne
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Prosta, a jednocześnie smaczna wersja szaszłyków, która idealnie nadaję się do przygotowania w piekarniku, jak zarówno
Di gotujeJakiś czas temu koleżanka z pracy - Ewa, w przerwie śniadaniowej, uraczyła nasz łakomy dział budyniem własnej produkcji - przyniesionym w słoiku, zawiniętym w kocyku. Bardziej domowo być
Kuchnia po mojemuPogoda nas nie rozpieszcza, za oknem zimno i mokro jak by to nie był maj tylko marzec. W miniony weekend przygotowałam szaszłyki z myślą o grillu
Kuchnia z widokiem na ogródDzisiaj ponownie na tapecie naleśniki. Tym razem w wydaniu hot! Czyli ostry sos, kurczak i awokado. Mniaaam! Naleśniki z kurczakiem na ostro Składniki: 15 dag mąki
paapilotkaaKto ma ochotę na bezy ze śmietaną (wraz z dodatkiem galaretki malinowej) i świeżymi truskawkami? :) Bezy są słodkie, lekko chrupiące i ciągnące. Płaty bezowe możecie przygotować
UgotowaćLubicie focaccię? My też! Dlatego tak często goszczą na naszym... Artykuł FOCACCIE Z KOLOROWYMI POMIDORKAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINETemat ciecierzycy dosyć czeto pojawia się na moim blogu. Bardzo lubię te okrągłe ziarenka, są bardzo smaczne i zdrowe. Jakiś czas temu podawałam przepis na
Kulinarne przygody GatityPoprzedni wieczór uważam za bardzo udany! Uwielbiam spontany, ale wczorajszy był jednym z lepszych. Wracając samochodem z praktyk, stojąc w małym korku, minęło mnie z pięciu
Be Fit Be StrongIdealne dla gości. Składniki 500 g białych szparagów 1 łyżeczka cukru sól 2 jajka 125 g śmietany słodkiej biały pieprz pomarańcza 2 żółtka 150 ml
R'n'G KitchenTatar wołowy kiedyś królował na domowych imprezach i w restauracjach , potem stał się trochę passe, dziś wrócił do łask. Jak grzyby po deszczu powstają pijalnie piwa
Kuchnia bezglutenowa Loli