Bardzo proste do wykonania koszyczki z ciasta francuskiego. W sam raz na nadchodzącą Wielkanoc. Jest jajko, jest szynka i koszyczek! Przy
To co kochamJako dziecko szczerze nienawidziłam tego dania.! W domu rodzinnym Babcia a potem Mama robiły piękne dekoracj e galaretek, takie małe dzieła sztuki. W akademiku
To co kochamSmalec chodził za mną całą zimę, ale nie miałam natchnienia aby go zrobić. Gdy zobaczyłam w sklepie piękny płat słoniny a
To co kochamKto mówi, że sezon na jajka się skończył? Ja mogę je jeść cały rok i w każdej postaci! Składniki: • 6 jajek ugotowanych
To co kochamW sezonie szparagowym, który trwa już od połowy kwietnia, możemy kupić zielone, białe i fioletowe szparagi. Fioletowe bywają rzadko, bo są trudne
To co kochamCzas na lekkie letnie przystawki. Wprawdzie to nie czas na pomidory ale powoli można się do nich przymierzać. Farsz to
To co kochamSłodki, zimnny i chrupiący arbuz w połączniu ze słoną i miękką fetą daje zaskakującą mieszankę smaków. Zamiast efektownych ale pracochłonnych szaszłyczków
To co kochamCzasami nachodzi mnie ochota na śledzika. Znam wiele smacznych przepisów na tę rybkę, a ten jest mój najnowszy autorski. Łączy się tutaj
To co kochamW tym zestawieniu mdły ziemniak, ostry smak musztardowy chrupiącego boczku i aromatyczny tymianek wzajemnie się dopełniają i czynią zwykłego ziemniaka niezwykłym i
To co kochamUsłyszałam od znajomej o takich pijanych imprezowych żelkach i bardzo mi się ten pomysł spodobał. Nie do wiary, że potrafią wypić
To co kochamBardzo udany duet powitalny dla gości. Pomidorowo-serowy Mikołaj i serowo-pomidorowy Aniołek jako starter imprezowy zadziwia, śmieszy i cieszy oko. Składniki na
To co kochamJadalny bukiet, w którym ukryte są owoce – winogrona, kiwi i kaki (kaki to owoc czy warzywo?), oraz warzywa – pomidorki, rzodkiewki
To co kochamW ten Sylwestrowy wieczór życzymy wszystkim sympatykom bloga ToCoKocham magicznego i szczęśliwego wejścia w Nowy 2014 Rok. Aby ten nadchodzący rok był jeszcze
To co kochamBiała kiełbasa nierozłącznie kojarzy się z Wielkanocą. Oczywiście najlepsza jest taka zrobiona własnoręcznie od początku do końca, ale bez przesady. Kupiona w
To co kochamCzy wyobrażacie sobie kuchnię bez jajek? Ja do tej pory sobie nie wyobrażałam, bo przecież dodaje się je do wielu potraw: kotletów, pasztetów, naleśników
To co kocham