Na punkcie fermentacji oszaleli ostatnio wszyscy foodies na świecie: kapusta... Artykuł KLASYCZNE OGÓRKI MAŁOSOLNE pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPasta jajeczna z pieczarkami Jeden z najkrótszych przepisów na blogu. Ale o czym tu pisać? Ta pasta jest bardzo prosta i szybka w wykonaniu. Jajka, pieczarki
Pełny talerzCzy tęsknicie za latem tak samo jak ja? Lubię maj i wiosenne słoneczko, pierwsze burze, budzącą się do życia przyrodę, ale najbardziej przeze
Rozpustne gotowanieDziś postanowiłam przedstawić sałatkę, czy raczej pastę do kanapek, którą "wyniosłam" z domu. Moja mama przygotowywała ją na święta i inne uroczystości. Dobrze to pamiętam, ponieważ
Codzienne GotowanieSkładniki: polędwica wołowa 75 dag, cebula 3 śztuki, ogórek kiszony 3 sztuki, oliwki nadziewane papryką 10 dag, żółtka 3 sztuki, sól morska 3/4 łyżeczki, pieprz czarny
W Mojej Kuchni LubięCzekoladowe trufle z awokado – czyż sama nazwa nie brzmi zachęcająco?!? Ja się skusiłam od razu i nie miałam powodów do żałowania Trufle są przede wszystkim
Made By Mom And SonSURÓWKA Z KAPUSTY / CABBAGE SALAD Sałatka pod tytułem „samo zdrowie”! Dużo witamin, świeże warzywa, pestki słonecznika… Przepisem tym podzieliła się kiedyś ze mną
Martyna CooksChrupiąca TORTILLA, najlepsza z domowym hummusem i dobrą, grecką fetą.... Artykuł TORTILLA Z HUMMUSEM, AWOKADO I FETĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEBISCOTTI Z PISTACJAMI I RODZYNKAMI to wariacja na temat pysznych,... Artykuł BISCOTTI Z PISTACJAMI I RODZYNKAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINETahini to niezwykle uniwersalny składnik: gęsta, sezamowa pasta to niezbędny... Artykuł PIECZONE MARCHEWKI Z TAHINI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWracam do siebie. Wiem, że jeszcze daleka droga do osiągnięcia pełnych możliwości mojego organizmu, ale na zewnątrz jest coraz cieplej, wiosna nastraja optymistycznie, więc powolutku wrócę
W mojej kuchniWiosna kolorami radosna – ta sałatka to idealne poparcie tego powiedzenia. Nie dość, że przepięknie wygląda – szczególnie zaś zieleń szparagów kontrastująca z różowymi obwódkami rzodkiewek – to jeszcze
Roślinna - blog wegańskiIdealna na "majówkę" Składniki 2 ciabatty 2 jajka 2 pomidory 1puszka tuńczyka w oliwie liście bazylii 1 łyżka gęstego majonezu czarne oliwki bez pestek sól
R'n'G KitchenPieczarkowy tydzień trwa w związku z czym przygotowałam kolejne grzybowe danie. Dziś postanowiłam nafaszerować pieczarki, ponieważ dawno takich nie jadłam. Nie chciałam jednak, aby było to
Codzienne Gotowaniehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Pyszna propozycja na grillowany boczek, który można przyrządzić również w warunkach domowych. Tak zamarynowane mięso
Di gotuje