Dzisiaj mam dla Was takie tradycyjne jedzonko. Znaczy nie tradycyjne w sensie, że bigos czy żurek na białej kiełbasie. Tradycyjne w znaczeniu, że w zasadzie każdy
Marder&Marder ManufactureOstatnio robiłem brukselkę z pieczarkami – przepis już jest na blogu. Ale Ania stanęła – że tak powiem – okoniem i stwierdziła, że co jak co, ale brukselki to
Marder&Marder ManufactureJesienią byłem na weselu jakiejś dalekiej rodziny. Wiecie, mówię Wam o tym, bo wesele to zawsze kojarzy się z jedzeniem, a to w końcu blog kulinarny
Marder&Marder ManufactureBlog ostatnimi czasy mocno wraca do korzeni, do tego na czym powstał. Mianowicie do przepisów na wszelakie pieczywa. Bo to kolejny w ostatnim czasie przepis na
Marder&Marder ManufactureCo robi przeciętny człowiek, gdy ma długi weekend? Jedni wyjeżdżają na te kilka dni, inni się wylegują przed telewizorem, być może są też tacy, którzy jadą
Marder&Marder ManufactureNaszła mnie myśl na zrobienie takiego naprawdę szybkiego chleba, takiego ekspresowego. Bo czasami naprawdę nie ma w domu chleba, a i nie ma też nawet 3
Marder&Marder ManufactureDzisiaj mamy dla Was rewelacyjne danie z makaronem. Sporo w nim smaków, sporo w nim się dzieje. Może nie jest jakieś super szybkie w przygotowaniu, ale
Marder&Marder ManufactureOkropna niesprawiedliwość mnie dzisiaj spotkała. Byłem w supermarkecie kupić pieczarki na sos, który miałem zamiar zrobić nazajutrz, tak żeby nowy przepis wpadł na bloga. 10 minut
Marder&Marder ManufacturePierwszy wpis w nowym roku. Więc tak na przywitanie mamy dla Was bardzo szybki w zrobieniu likier ciasteczkowy. Taki dla fanów oreo. Lekko mdły w smaku
Marder&Marder ManufactureOstatni przepis na blogu w tym roku, kolejny raz „zobaczymy się” w styczniu. Zatem szczęśliwego nowego roku, bawcie się dobrze i takie tam. Znowu poczułem potrzebę
Marder&Marder ManufactureDzisiaj zapraszamy na smaczny wegetariański obiad. Kotlety ziemniaczane. Fajna rzecz, miła odskocznia od tradycyjnych mięsnych obiadów (w sumie tym bardziej, że od dawna już nie jem
Marder&Marder Manufactureniej żadna grudka. Do powstałej masy dodajemy łyżeczkę soli, mieszamy i odstawiamy do przestygnięcia. Kiedy masa będzie już przestygnięta powoli wlewamy do niej wódkę, ciągle mieszając. Gotową nalewkę przelewamy do butelek lub karafki i przechowujemy w lodówce, nawet kilka miesięcy. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Artykuł Likier słony karmel pochodzi z serwisu Przepiski.pl
Przepiski.pldrugi dzień (można też codziennie) potrząsnąć butelkami z likierem *** *** SMACZNEGO *** POLECAM TAKŻE: Miodówka świąteczna Przepis tutaj (KLIK) Cytrynki w miodzie z rumem Przepis tutaj (KLIK) NALEWKA ŚWIĄTECZNA PRZEPIS TUTAJ Świąteczny likier mandarynkowy Przepis tutaj (KLIK) Top 10 najlepszych ciast na przyjęcie! KLIKNIJ TUTAJ Artykuł Likierek z kinderek pochodzi z serwisu Blog z apetytem
Blog z ApetytemOstatni, czwarty, z moich przepisów na cytrynówkę. Ten jest najszlachetniejszy z nich wszystkich, ta wódka ma najbogatszy smak. Nie to, że jest najlepsza. Wszystkie są idealne
Marder&Marder Manufacture