Składniki: Ciasto naleśnikowe (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q
Kulinarne przemysleniaLekka i smaczna sałatka z jajkami i awokado, ogórkiem i rukolą, można się nią porządnie najeść. Letnią porą zamiast tradycyjnego obiadu wolę takie sałatki z różnymi
Bajeczna KuchniaPuszyste bułki z kurkumą i czarnuszką Pieczenie bułek i własnego chleba weszło na stałe do naszego menu . Moi chłopcy nie wytrzymaliby by tygodnia bez własnego pieczywa
Ogrodnik w podróżyIlość: 3-4 porcje Czas przygotowania: 2h Składniki: Ciasto: – 160 g mąki orkiszowej typ 650 + do podsypania – 140 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej – 5g
PodwójnaporcjaPlacki ziemniaczane to znane i prawie przez wszystkich lubiane danie z ziemniaków. Prostota wykonania i natychmiastowa możliwość ich zjedzenia zaraz po usmażeniu sprawia, że chętnie je
Kuchcik gotujeKiedy marz ę o wakacjach od razu oczami wyobraźni widzę Sycylię, jej cudne krajobrazy i przepyszne jedzenie, pełne smaku i kolorów. Takie jest własnie
La grande e la piccola cuocaLato składnia mnie do lekkich, pysznie owocowych poranków. Dziś zapraszam Was na pomysł na lekkie śniadanie. Serowo-truskawkowy pucharek warstwowy. Minimalna ilość pracy i składników, a
Słodkie okruszkiPyszny makaron tagliatelle ze szparagami i boczkiem w śmietanowym sosie z odrobiną parmezanu. Pazura dodaje cukinia podsmażona z czosnkiem. Ktoś mądry kiedyś powiedział, że kuchnia
Rusty ForkKluseczki gnocchi to doskonała baza do wszelkich wyrazistych sosów takich jak ten z dodatkiem sera pleśniowego, orzechy włoskie i rukola tylko podkręcają smak, aromatyczne danie z
Wanilia i KardamonNie wiem czy jest miesiąc, który może konkurować z czerwcem pod względem moich ulubionych świeżych produktów ;) Są jeszcze szaragi, są truskawki, moje ukochane czereśnie, zielony groszek
Quinoa Raz!Wiosenna, zielona zupa: ZIELONY KREM BROKUŁOWO-SZPARAGOWY zachwyca subtelnym smakiem i... Artykuł ZIELONY KREM BROKUŁOWO-SZPARAGOWY pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPieczone podudzie z indyka w sosie pieczeniowym Pieczyste , to jedna z ulubionych ,moich pozycji obiadowych , głównie z uwagi na niekłopotliwość wykonania . Dzieci , też nią nie gardzą
Ogrodnik w podróżyKurczaka można przyrządzić na naprawdę wiele sposobów. Uwielbiam ten rodzaj mięsa. Przede wszystkim za to, że jego oprawa termiczna nie zajmuje wiele czasu i obiady z
Pobite gary BarbarySałatka bardzo delikatna i pyszna. Miała zostać jeszcze na śniadanie, ale niestety zniknęła w mgnieniu oka ☺ Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i
Kulinarne przemysleniaOdkąd pierwszy raz upiekłam bułki w domu, ani razu nie upiłam pieczywa. Piekę je praktycznie codziennie i zajmuje mi to 10 minut fizycznej pracy każdego wieczoru
Cook&Love