SKŁADNIKI 2 pomidory bawole serce 1 awokado 1 czerwona cebula 100 g pesto z bazylii 200 g tofu bazylia oregano s ó l, pieprz oliwa
La grande e la piccola cuocaZafundujcie sobie dziś azjatycką ucztę z gryczanym makaronem Soba w... Artykuł Noodle yakisoba z wieprzowiną pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESezon na szparagi w końcu się rozpoczął! Cały rok czekam na ten moment. Uwielbiam zielone szparagi w każdej postaci. Tym razem postawiłam na risotto. Danie jest
PatiGotujeIdealne połączenie: słodka gruszka, delikatny kremowy ser i słona szynka. Wszystko to podane na roszponce i polane sosem z octu balsamicznego. Do tego można dorzucić podprażone
PatiGotujeSKŁADNIKI: ( 2 porcje ) 1 porcja = 480 kcal 0,5 kg ziemniaków
Atlas SmakówOstatnio bardzo często przygotowuje pity lub tortille. Proste, szybkie, sycące dania, których „nadzienie” można dowolnie modyfikować. Dziś zapraszam Was na pity z serem
Słodkie okruszkiOstatnio był debiut z pancakes, a dziś kolejny ;) Przepiórki! Pierwszy raz spotkałam je w sklepie, wołały mnie z miski z lodem i jak mnie znacie, to
Quinoa Raz!Sałatka genialna w smaku! Zakochałam się w niej ❤ Lekka i orzeźwiająca, a przy tym bardzo prosta w wykonaniu - jedynie 4 składniki i 10 minut pracy! Idealnie
Kuchnia MagdaLenyDla mnie ta zapiekanka wyszła wyśmienita, dokładnie trafiła w moje kubki smakowe. Po prostu pycha. Gotując dla dzieci nie dodawać brandy. Przygotowanie warzyw – marchew oskrobać
Kuchnia PokoleńSkładniki 2 papryki czerwone 2 papryki zielone 2 papryki żółte cukinia 4 ząbki czosnku 2-3 kawałki kiełbasy myśliwskiej 3 cebule 3-4 pomidory 90 g
Gaździnka warzyTarta to rodzaj okrągłego placka przygotowywanego z ciasta kruchego, francuskiego, rzadziej drożdżowego, wypełnionego nadzieniem słodkim lub wytrawnym. Odmianą tarty na słono na kruchym cieście, zalanej masą
W kuchni KatieCiasto francuskie jest genialne samo w sobie. Wystarczy kilka dobrze dobranych składników i mamy oto takie cudo na obiad lub podwieczorek. Błyskawiczna w wykonaniu i smaczna
Calzonella.comBardzo proste i szybkie w wykonaniu. Możecie zrobić w wersji z kiełbasą lub bez. Ja mam bez, ponieważ użyłam ten bigos do golonki. Kapustę poszatkować drobno
Kuchnia PokoleńStarać się usmażyć naleśniki o podobnych wymiarach. można zrobić mniejsze i uformować małe torciki dla każdego osobno. Naleśniki są delikatne i puszyste i oczywiście pyszne. Owoce
Kuchnia PokoleńPrzepyszne pikantne hot-dogi z salsą pomidorową i awokado autorstwa Jamesa Knapetta. Mniam <3 Przepis pochodzi z książki GQ EATS. Zapraszam do przygotowań! Składniki na
My Culinary Art